FINDIKLI YOLA ÖĞRETMEN ELİ DEĞDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2019 - 10:17, Güncelleme: 14.10.2019 - 10:17
 

FINDIKLI YOLA ÖĞRETMEN ELİ DEĞDİ

Şehrimizin en güzel yerlerinden biri olan Bağarası’nın simgesi Fındıklı Yolda öğretmenler çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturdular.

Bayan öğretmenlerin bu örnek davranışı ilçe vatandaşları tarafından takdir gördü. Romantik bir atmosfere sahip olan güzelim Fındıklı Yol’un güz mevsimi dolayısıyla oluşan gazellerin ve çevresinde gelişi güzel atılmış çöp atıklarını toplayan 4 bayan öğretmen, “Ortak kullanım alanlarımızı temiz tutmak, çöplerimizi çöp kutularına atmamız konusunda hatırlatma yapmak istedik. Şehrimizin güzel sokaklarından olan fındıklı yol olarak da bilinen sokağın temizliği yaparak bir farkındalık oluşturmayı amaçladık” diyerek çevreye karşı duyarlılık mesajı verdiler.
Şehrimizin en güzel yerlerinden biri olan Bağarası’nın simgesi Fındıklı Yolda öğretmenler çevre temizliği yaparak farkındalık oluşturdular.

Bayan öğretmenlerin bu örnek davranışı ilçe vatandaşları tarafından takdir gördü.

Romantik bir atmosfere sahip olan güzelim Fındıklı Yol’un güz mevsimi dolayısıyla oluşan gazellerin ve çevresinde gelişi güzel atılmış çöp atıklarını toplayan 4 bayan öğretmen, “Ortak kullanım alanlarımızı temiz tutmak, çöplerimizi çöp kutularına atmamız konusunda hatırlatma yapmak istedik. Şehrimizin güzel sokaklarından olan fındıklı yol olarak da bilinen sokağın temizliği yaparak bir farkındalık oluşturmayı amaçladık” diyerek çevreye karşı duyarlılık mesajı verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.