FIRINCILAR EKMEĞE ZAM İSTİYOR!

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 10.06.2022 - 16:39, Güncelleme: 10.06.2022 - 16:39
 

FIRINCILAR EKMEĞE ZAM İSTİYOR!

Fırıncılar ekmek fiyatlarının yeniden güncellenmesini istiyorlar.

İlçemizdeki fırıncılar şuandaki ekmek fiyatlarıyla zarar ettiklerini iddia ederek yeniden zam istediler. Geçtiğimiz günlerde Seydişehir’de ekmek 200 gr ekmek 2,50 TL den satılmaya başlanmıştı. Ekmeğin şuan ki fiyatıyla zarar ettiklerini yeni bir zammın kaçınılmaz olduğunu söyleyen Seydişehir’de ki fırıncılar: “Geçtiğimiz günkü fiyat ayarlamasında ilgili komisyonu 220 gr. 2,50 TL den sattığımız ekmeği fiyatını değiştirmeyerek 200 gramdan satmamıza karar vermişti. Ama bu haliyle zarar ediyoruz. Türkiye’nin büyük bir bölümünde 200 gr ekmek 4 TL den satılıyor. Kaldı ki geçtiğimiz günlerde yapılan zamdan sonra unun çuvalına 135 TL tekrar bir zam geldi.” diyerek Seydişehir’de ekmek fiyatının yeniden belirlenmesini istediler.  
Fırıncılar ekmek fiyatlarının yeniden güncellenmesini istiyorlar.

İlçemizdeki fırıncılar şuandaki ekmek fiyatlarıyla zarar ettiklerini iddia ederek yeniden zam istediler.

Geçtiğimiz günlerde Seydişehir’de ekmek 200 gr ekmek 2,50 TL den satılmaya başlanmıştı.

Ekmeğin şuan ki fiyatıyla zarar ettiklerini yeni bir zammın kaçınılmaz olduğunu söyleyen Seydişehir’de ki fırıncılar: “Geçtiğimiz günkü fiyat ayarlamasında ilgili komisyonu 220 gr. 2,50 TL den sattığımız ekmeği fiyatını değiştirmeyerek 200 gramdan satmamıza karar vermişti. Ama bu haliyle zarar ediyoruz. Türkiye’nin büyük bir bölümünde 200 gr ekmek 4 TL den satılıyor. Kaldı ki geçtiğimiz günlerde yapılan zamdan sonra unun çuvalına 135 TL tekrar bir zam geldi.” diyerek Seydişehir’de ekmek fiyatının yeniden belirlenmesini istediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.