Fizyoterapi öğrencileri yüz yüze eğitime başladı…

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 02.03.2023 - 17:37, Güncelleme: 02.03.2023 - 17:37
 

Fizyoterapi öğrencileri yüz yüze eğitime başladı…

Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda okuyan 35 Fizyoterapi programı öğrencisi ders başı yaptı.

Daha önce alınan kararla tüm ülkede olduğu gibi Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrenciler uzaktan eğitim görüyordu. Üniversitenin aldığı kararla Fizyoterapi programı bölümünde okuyan 35 öğrencinin uygulamalı ders gördükleri için, yüz yüze eğitime geri döndüler. Bu öğrencilerden KYK yurduna kayıt olanlar tekrar yurtta kalmaya başladı. Diğer yandan da Kredi Yurtlar Kurumu’nda 200’e yakın depremzede kalırken bu sayını bazı depremzedelerin geriye dönmesiyle 150’e düştüğü öğrenildi. Bu sayının 150’e düştüğü ve Fizyoterapi öğrencilerinin yüz yüze eğitime geçmesi ile tekrar öğrencilerin KYK’da kaldığı bildirildi.
Necmettin Erbakan Üniversitesi Seydişehir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda okuyan 35 Fizyoterapi programı öğrencisi ders başı yaptı.

Daha önce alınan kararla tüm ülkede olduğu gibi Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrenciler uzaktan eğitim görüyordu.

Üniversitenin aldığı kararla Fizyoterapi programı bölümünde okuyan 35 öğrencinin uygulamalı ders gördükleri için, yüz yüze eğitime geri döndüler.

Bu öğrencilerden KYK yurduna kayıt olanlar tekrar yurtta kalmaya başladı.

Diğer yandan da Kredi Yurtlar Kurumu’nda 200’e yakın depremzede kalırken bu sayını bazı depremzedelerin geriye dönmesiyle 150’e düştüğü öğrenildi.

Bu sayının 150’e düştüğü ve Fizyoterapi öğrencilerinin yüz yüze eğitime geçmesi ile tekrar öğrencilerin KYK’da kaldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.