FUTBOL TURNUVASINDA ÇIKAN KAVGAYI DOSTLUK PANKARTI ÖNLEDİ

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2017 - 05:16, Güncelleme: 22.04.2017 - 05:16
 

FUTBOL TURNUVASINDA ÇIKAN KAVGAYI DOSTLUK PANKARTI ÖNLEDİ

Belediye tarafından düzenlenen Başkanlık Futbol turnuvasında çıkan kavgayı “Spor Dostluk ve Kardeşliktir” pankartı önledi.

Çetiner Spor-Toros Kartalları Spor karşılaması öncesi oynanan Kral Unlu Mamulleri Spor-Türk Spor müsabakasında çıkan kavgaya taraftarlar da karıştı. Çetiner Spor’un hazırlamış olduğu “Spor Dostluk ve Kardeşliktir” pankartıyla sahaya girince kavga eden takımın taraftarları ve sporcuları biranda kavgayı bırakmaları dikkat çekti. Çetiner Spor maça Tunceli’de helikopterin düşmesi sonucu şehitlerimizin anısına kollarına siyah bandaj takarak çıkmaları da turnuvaya başka bir anlam kattı.
Belediye tarafından düzenlenen Başkanlık Futbol turnuvasında çıkan kavgayı “Spor Dostluk ve Kardeşliktir” pankartı önledi.

Çetiner Spor-Toros Kartalları Spor karşılaması öncesi oynanan Kral Unlu Mamulleri Spor-Türk Spor müsabakasında çıkan kavgaya taraftarlar da karıştı.

Çetiner Spor’un hazırlamış olduğu “Spor Dostluk ve Kardeşliktir” pankartıyla sahaya girince kavga eden takımın taraftarları ve sporcuları biranda kavgayı bırakmaları dikkat çekti.

Çetiner Spor maça Tunceli’de helikopterin düşmesi sonucu şehitlerimizin anısına kollarına siyah bandaj takarak çıkmaları da turnuvaya başka bir anlam kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.