GAZETECİLER CEMİYETİ ALİ SAYLAM’LA DEVAM DEDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2018 - 06:00, Güncelleme: 24.03.2018 - 06:00
 

GAZETECİLER CEMİYETİ ALİ SAYLAM’LA DEVAM DEDİ

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam güven tazeledi.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen seçimde çoğunluk sağlanırken 1988 yılında kurulan Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı Kongresi’ne 22 kişi katıldı. Katılanlar 2006 yılında göreve gelen Ali Saylam’ı beşinci dönem başkanlığına tekrar seçti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Ali Saylam yaptı.  Seydişehir basınının güçlü olduğunu, birlik beraberlik içinde hareket edildiği zaman Gazeteciler Cemiyeti olarak daha verimli çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Saylam: “Yaptığımız iş ciddi bir iş. Taraf olacaksak sadece ülkemizin ve Seydişehir’in menfaatlerine taraf olmalıyız. Biliyorum, özgür gazetecilik yapabilmek günümüzde çok zor. Ama kolayı herkes başarır. Mühim olan zoru başarmak” diyerek şimdiye kadar kendilerine teveccüh eden ve ilçemizde cansiperane görev yapan tüm meslektaşlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Konuşmanın ardından oy birliği ile divan kuruluna  başkan olarak Hasan Dinç ve kâtip üye olarak İlker Uysal ve Süleyman Sayan seçildi. Katılım çoğunluğunun görülmesinden sonra oturum açıldı. Daha sonra gündeme geçildi. Mali bütçenin okunması ve temennilerin sonucunda da seçime gidildi. Yapılan seçimde Ali Saylam’ın listesi 22 üyenin de oyunu alarak tekrar başkanlığa seçildi.
Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam güven tazeledi.

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti’nin olağan kongresi yapıldı.

Tek listeyle gidilen seçimde çoğunluk sağlanırken 1988 yılında kurulan Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı Kongresi’ne 22 kişi katıldı. Katılanlar 2006 yılında göreve gelen Ali Saylam’ı beşinci dönem başkanlığına tekrar seçti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını Gazeteciler Cemiyeti Başkan Adayı Ali Saylam yaptı.

 Seydişehir basınının güçlü olduğunu, birlik beraberlik içinde hareket edildiği zaman Gazeteciler Cemiyeti olarak daha verimli çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Saylam: “Yaptığımız iş ciddi bir iş. Taraf olacaksak sadece ülkemizin ve Seydişehir’in menfaatlerine taraf olmalıyız. Biliyorum, özgür gazetecilik yapabilmek günümüzde çok zor. Ama kolayı herkes başarır. Mühim olan zoru başarmak” diyerek şimdiye kadar kendilerine teveccüh eden ve ilçemizde cansiperane görev yapan tüm meslektaşlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Konuşmanın ardından oy birliği ile divan kuruluna  başkan olarak Hasan Dinç ve kâtip üye olarak İlker Uysal ve Süleyman Sayan seçildi. Katılım çoğunluğunun görülmesinden sonra oturum açıldı. Daha sonra gündeme geçildi.

Mali bütçenin okunması ve temennilerin sonucunda da seçime gidildi.

Yapılan seçimde Ali Saylam’ın listesi 22 üyenin de oyunu alarak tekrar başkanlığa seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.