Gazeteciler Cemiyeti’nden açıklama

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2020 - 12:28, Güncelleme: 03.10.2020 - 12:28
 

Gazeteciler Cemiyeti’nden açıklama

Biz gazetecilerin eleştirme, sorgulama ve uyarmaları  doğal hakkıdır.    Haber ve köşe yazısında konuya taraf olan kişilerin  ise tekzip ve mahkeme hakkı vardır. Toroslar gazetesi olarak Sayın hakkı Balcı meslektaşımızın son günlerdeki devlet hastanesinde işleyişi eleştiren yazılarından dolayı devlet hastanesinde çalışan  bir yetkililin eleştri boyutunu aşıp hakaret içeren” şizofreni” demesi kabul edilemez bir durumdur. Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti olarak gazateci yazar Hakkı Balcı ‘ya yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz.

Biz gazetecilerin eleştirme, sorgulama ve uyarmaları  doğal hakkıdır.

   Haber ve köşe yazısında konuya taraf olan kişilerin  ise tekzip ve mahkeme hakkı vardır.

Toroslar gazetesi olarak Sayın hakkı Balcı meslektaşımızın son günlerdeki devlet hastanesinde işleyişi eleştiren yazılarından dolayı devlet hastanesinde çalışan  bir yetkililin eleştri boyutunu aşıp hakaret içeren” şizofreni” demesi kabul edilemez bir durumdur.

Seydişehir Gazeteciler Cemiyeti olarak gazateci yazar Hakkı Balcı ‘ya yapılan bu saygısızlığı kınıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.