GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE NEZAKET ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2013 - 07:59, Güncelleme: 01.10.2013 - 07:59
 

GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE NEZAKET ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetiminden Emişe Uysal Emniyet Müdürü Ali Gürbunar?ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetiminden Emişe Uysal Emniyet Müdürü Ali Gürbunar’ı makamında ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali Gürbunar’a nezaket ziyareti yaptıklarını belirten Yakup Söğüt Müdür Gürbunar’a “hayırlı olsun”  dedi. Emniyet Müdürü Gübunar  ise “bu ziyaretten memnun kaldığını” söyledi. Dokuz yıldır Müdür Beyi tanıdığını söyleyen Temsilci Yakup Söğüt: “Müdür Beyi dokuz yıldır tanıyorum,Seydişehir’de sürdürdüğü görevlerde üstün başarı elde etti. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder,bulunduğu emniyet müdürlüğü görevinde başarılar dilerim.” Dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetiminden Emişe Uysal Emniyet Müdürü Ali Gürbunar?ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup Söğüt ve yönetiminden Emişe Uysal Emniyet Müdürü Ali Gürbunar’ı makamında ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Ali Gürbunar’a nezaket ziyareti yaptıklarını belirten Yakup Söğüt Müdür Gürbunar’a “hayırlı olsun”  dedi.

Emniyet Müdürü Gübunar  ise “bu ziyaretten memnun kaldığını” söyledi.

Dokuz yıldır Müdür Beyi tanıdığını söyleyen Temsilci Yakup Söğüt:

“Müdür Beyi dokuz yıldır tanıyorum,Seydişehir’de sürdürdüğü görevlerde üstün başarı elde etti. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder,bulunduğu emniyet müdürlüğü görevinde başarılar dilerim.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.