GAZİLER GÜNÜ SEYDİŞEHİR?DE TÖRENLE KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2015 - 01:35, Güncelleme: 19.09.2015 - 01:35
 

GAZİLER GÜNÜ SEYDİŞEHİR?DE TÖRENLE KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü, Seydişehir Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü, Seydişehir Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı. Tören, Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından törene katılan protokol üyelerinin şehitlik ile Seydişehir şehit aileleri ve gazileri derneğini ziyaret etmesi ile sona erdi. Törene Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ümit Sezgin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, gazi ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.
19 Eylül Gaziler Günü, Seydişehir Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü, Seydişehir Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı.

Tören, Atatürk Anıtı'na Kaymakamlık, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunmasının ardından törene katılan protokol üyelerinin şehitlik ile Seydişehir şehit aileleri ve gazileri derneğini ziyaret etmesi ile sona erdi.

Törene Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ümit Sezgin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Emniyet Müdürü Erkan Aydoğan, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, STK başkanları, gazi ve şehit yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.