GAZİLERDEN KAYMAKAM SONEL VE JANDARMA? YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2015 - 12:06, Güncelleme: 10.01.2015 - 12:06
 

GAZİLERDEN KAYMAKAM SONEL VE JANDARMA? YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Türkiye Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt, şehit aileleri ve gazileri temsilen Güneydoğu Gazisi Muzaffer Karagöz ve Selçuk Doğan ile birlikte Kaymakam Tuncay Sonel ve Jandarma Komutanı Yzb. Mehmet Oyanık? a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt, şehit aileleri ve gazileri temsilen Güneydoğu Gazisi Muzaffer Karagöz ve Selçuk Doğan ile birlikte Kaymakam Tuncay Sonel ve Jandarma Komutanı Yzb. Mehmet Oyanık’ a teşekkür ziyaretinde bulundu. Jandarma Komutanlığı binasında gerçekleşen ziyarette gazilerin istek ve sorunlarını titizlikle dinleyerek cevaplandıran Kaymakam Sonel, “Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz bizlerin sahip olabileceği en değerli emanetlerdir. Elimizden geldiğince, imkanlar dahilinde onlara her türlü maddi manevi desteği vermeye çalışıyoruz. Güneydoğu Gazimiz Muzaffer Karagöz kardeşimizin ve Selçuk Doğan kardeşimizin sorunlarını çözerek bir nebze faydalı olduysak ne mutlu bize. Şehit Aileleri ve Gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Her zaman belirttiğim gibi hem işimizin hem de evimizin kapısı sizlere her zaman açık. Devletimiz her zaman sizin yanınızda.” dedi. Yakup Söğüt. “Kaymakam Beyin ve Jandarma Komutanımızın sıcaklığı ve ilgisi bizlere devletimizin şefkat ve babacanlığını en güzel şekilde yansıtıyor. O her zaman bizlerle iç içe. Yılın her günü Şehit Aileleri ve Gazilerimize göstermiş olduğu sıcak ve samimi ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Hem Kaymakamlığı hem de evini bizlere açtı. Jandarma Komutanımız Mehmet Oyanık’a da ayrıca teşekkür ederiz. Bizleri hala içlerinden birisi gibi görerek ilgilenmesi bizleri mutlu ediyor. Allah onlardan razı olsun.” diyerek duygularını dile getirdi. 
Türkiye Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt, şehit aileleri ve gazileri temsilen Güneydoğu Gazisi Muzaffer Karagöz ve Selçuk Doğan ile birlikte Kaymakam Tuncay Sonel ve Jandarma Komutanı Yzb. Mehmet Oyanık? a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türkiye Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt, şehit aileleri ve gazileri temsilen Güneydoğu Gazisi Muzaffer Karagöz ve Selçuk Doğan ile birlikte Kaymakam Tuncay Sonel ve Jandarma Komutanı Yzb. Mehmet Oyanık’ a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Jandarma Komutanlığı binasında gerçekleşen ziyarette gazilerin istek ve sorunlarını titizlikle dinleyerek cevaplandıran Kaymakam Sonel, “Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz bizlerin sahip olabileceği en değerli emanetlerdir. Elimizden geldiğince, imkanlar dahilinde onlara her türlü maddi manevi desteği vermeye çalışıyoruz. Güneydoğu Gazimiz Muzaffer Karagöz kardeşimizin ve Selçuk Doğan kardeşimizin sorunlarını çözerek bir nebze faydalı olduysak ne mutlu bize. Şehit Aileleri ve Gazilerimiz bizlerin baş tacıdır. Her zaman belirttiğim gibi hem işimizin hem de evimizin kapısı sizlere her zaman açık. Devletimiz her zaman sizin yanınızda.” dedi.

Yakup Söğüt. “Kaymakam Beyin ve Jandarma Komutanımızın sıcaklığı ve ilgisi bizlere devletimizin şefkat ve babacanlığını en güzel şekilde yansıtıyor. O her zaman bizlerle iç içe. Yılın her günü Şehit Aileleri ve Gazilerimize göstermiş olduğu sıcak ve samimi ilgiden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Hem Kaymakamlığı hem de evini bizlere açtı. Jandarma Komutanımız Mehmet Oyanık’a da ayrıca teşekkür ederiz. Bizleri hala içlerinden birisi gibi görerek ilgilenmesi bizleri mutlu ediyor. Allah onlardan razı olsun.” diyerek duygularını dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.