GAZZELİ ÇOCUKLAR SEYDİŞEHİR'DEN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.09.2013 - 01:05, Güncelleme: 03.09.2013 - 01:05
 

GAZZELİ ÇOCUKLAR SEYDİŞEHİR'DEN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gönülbagı Derneği ile Filistin İslami Cihad Hareketinin birlikte organize ettiği haydi çocuklar camiye yarışmasıyla Gazze'de 6000 çocuk 160 camide 5 vakit namaz kıldı.

Gönülbagı Derneği ile Filistin İslami Cihad Hareketinin birlikte organize ettiği haydi çocuklar camiye yarışmasıyla Gazze'de 6000 çocuk 160 camide 5 vakit namaz kıldı. Geçtiğimiz mart ayında çeşitli Stk Lar ve siyasilerle görüşmeler yapmak için Türkiye'ye ziyarete gelen Filistin İslami Cihat Hareketi Gazze Emiri Dr. Muhammed eEhindi Ve İslami Cihat Hareketi Gençlik Kolları Başkanı, Seydişehir Gönülbağı Derneği’ne yaptıkları ziyarette '' Haydi Çocuklar Camiye'' yarışması ile ilgili dokümanlar almışlardı . Yarışmayı çok beğenen İslami Cihad Heyeti, Gazze'de yarışmanın aynısını 6000 Gazzeli çocuğun katılımı ile gerçekleştirdiler.   Gönülbağı Derneği yetkilileri ; camide 5 vakit namaz kılan her çocuğun hediyeyi hakkettiklerini düşündüklerini ve bu maksatla dernek olarak Gazzeli çocuklara  Seydişehir’den  ödül göndereceklerini ; ve tüm Türkiyeli Müslümanları bu hayra ortak olmaya çağırmışlardı.  Bu  çalışma  sonucu    dernek  kendi  imkanları ile ödül için  Gazze’deki  çocuklara 20 000 TL   ulaştırdı..   Bölgede   oluşan  şartlar nedeni ile   Türkiye’den  katılımın olmadığı   ödül töreni Gazzede yapıldı.  Filistin İslami Cihat Hareketi Gazze Emiri Dr. Muhammed eEhindi ve İslami Cihat Hareketi Gençlik kolları başkanının hazır   bulunduğu  ödül  törenine çok sayıda davetli katıldı. Gönülbağı Derneği amblemininde  asıldığı ödül  töreni platformunda  binlerce çocuk   ödüllerini  almanın sevincini yaşarken  programı  düzenleyen Filistin İslami Cihat Hareketi  Gönülbağı derneği yetkilerine  ve  yardımsever  Türkiye   halkına  teşekkür ettiler.
Gönülbagı Derneği ile Filistin İslami Cihad Hareketinin birlikte organize ettiği haydi çocuklar camiye yarışmasıyla Gazze'de 6000 çocuk 160 camide 5 vakit namaz kıldı.

Gönülbagı Derneği ile Filistin İslami Cihad Hareketinin birlikte organize ettiği haydi çocuklar camiye yarışmasıyla Gazze'de 6000 çocuk 160 camide 5 vakit namaz kıldı.

Geçtiğimiz mart ayında çeşitli Stk Lar ve siyasilerle görüşmeler yapmak için Türkiye'ye ziyarete gelen Filistin İslami Cihat Hareketi Gazze Emiri Dr. Muhammed eEhindi Ve İslami Cihat Hareketi Gençlik Kolları Başkanı, Seydişehir Gönülbağı Derneği’ne yaptıkları ziyarette '' Haydi Çocuklar Camiye'' yarışması ile ilgili dokümanlar almışlardı . Yarışmayı çok beğenen İslami Cihad Heyeti, Gazze'de yarışmanın aynısını 6000 Gazzeli çocuğun katılımı ile gerçekleştirdiler.

 
Gönülbağı Derneği yetkilileri ; camide 5 vakit namaz kılan her çocuğun hediyeyi hakkettiklerini düşündüklerini ve bu maksatla dernek olarak Gazzeli çocuklara  Seydişehir’den  ödül göndereceklerini ; ve tüm Türkiyeli Müslümanları bu hayra ortak olmaya çağırmışlardı. 

Bu  çalışma  sonucu    dernek  kendi  imkanları ile ödül için  Gazze’deki  çocuklara 20 000 TL   ulaştırdı..  

Bölgede   oluşan  şartlar nedeni ile   Türkiye’den  katılımın olmadığı   ödül töreni Gazzede yapıldı. 

Filistin İslami Cihat Hareketi Gazze Emiri Dr. Muhammed eEhindi ve İslami Cihat Hareketi Gençlik kolları başkanının hazır   bulunduğu  ödül  törenine çok sayıda davetli katıldı.

Gönülbağı Derneği amblemininde  asıldığı ödül  töreni platformunda  binlerce çocuk   ödüllerini  almanın sevincini yaşarken  programı  düzenleyen Filistin İslami Cihat Hareketi  Gönülbağı derneği yetkilerine  ve  yardımsever  Türkiye   halkına  teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.