Gelecek Nesiller Öğretmenlerin Ellerinde Şekillenecek

Yaşam (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 24.11.2022 - 07:40, Güncelleme: 24.11.2022 - 07:40
 

Gelecek Nesiller Öğretmenlerin Ellerinde Şekillenecek

AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Fedakarca görevlerini en kutsal şekilde ifa eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Atalay, ülkemizi muassir medeniyetler üstüne çıkartacak nesillerin onların ellerinde şekillendigini dile getirdi. Eğitimin ilk ailede başladığını sonrada okullarda devam ettiğini söyleyen Atalay," Bir neslin ilk ögretmeni ailedir. Örfün, adet ve geleneğin temelleri ailede atılır. Sonrada bu kutsal görevi okullarda öğretmenler devralır. Büyük bir sabır ve fedakârlıkla bilinçli neslin yetişmesi için emek harcarlar. Okullarda alınan ilim, fen ve bilim dersleri sayesinde üreten, gelişen büyük güçlü Türkiye varolmaktadır. Değerli öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.Bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir milletiz. Hz Ali 'bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum' diyecek kadar öğretmenliğin ne kadar kıymetli bir meslek ve önemli bir kurum olduğunu bize göstermiştir.Bizlerde eli öpülesi öğretmenlerimizi bir gün değil herzaman hatırlamalı, saygıda kusur etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum, Başta Şehit Öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de  rahmet ve saygıyla anıyorum."dedi.
AK Parti Seydişehir ilçe Başkanı Kemalettin Atalay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Fedakarca görevlerini en kutsal şekilde ifa eden tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Atalay, ülkemizi muassir medeniyetler üstüne çıkartac ak nesillerin onların ellerinde şekillendigini dile getirdi. Eğitimin ilk ailede başladığını sonrada okullarda devam ettiğini söyleyen Atalay," Bir neslin ilk ögretmeni ailedir. Örfün, adet ve geleneğin temelleri ailede atılır. Sonrada bu kutsal görevi okullarda öğretmenler devralır. Büyük bir sabır ve fedakârlıkla bilinçli neslin yetişmesi için emek harcarlar. Okullarda alınan ilim, fen ve bilim dersleri sayesinde üreten, gelişen büyük güçlü Türkiye varolmaktadır. Değerli öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi, yarın da geleceğin mimarı olmaya devam edeceklerdir.Bizler, ilim ve irfan sahibi kimselere hürmeti, bize bir harf dahi öğreten kimsenin karşısında saygıyla eğilmeyi şiar edinmiş bir milletiz. Hz Ali 'bana bir harf öğretenin, kırk yıl kölesi olurum' diyecek kadar öğretmenliğin ne kadar kıymetli bir meslek ve önemli bir kurum olduğunu bize göstermiştir.Bizlerde eli öpülesi öğretmenlerimizi bir gün değil herzaman hatırlamalı, saygıda kusur etmemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum, Başta Şehit Öğretmenlerimiz olm ak üzere ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de  rahmet ve saygıyla anıyorum."dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.