"GELELİM FASULYENİN FAYDALARINA ..."

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.06.2021 - 10:39, Güncelleme: 05.06.2021 - 10:39
 

"GELELİM FASULYENİN FAYDALARINA ..."

Hakkı Balcı köşe yazısı

    Muhtemelen şöyle bir cevap alabilirim! “Ne alaka kardeşim, ihtisas için gidiyor.”   Muhtemelen şöyle bir cevap verebilirim! He he doğru söylüyorsunuz. Resmî tarafı böyle der böyle yazar itirazım yok...    Peki gönül tarafı ne der ne yazar acaba? Pandemi döneminde canını ortaya koyup gece gündüz canla başla çalışan Emrullah abinin oğlu Dahiliye uzmanı Dr. Mustafa Yıldırım ve eşleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı Pınar Yıldırım Hocam’da gidiyor!!    Mustafa hocam Kesecikli olunca haklı olarak Kesecik’e Sıla-i Rahim için gidiyor zannettiniz ama değil. ‘SEYDİŞEHİR’DEN GİDİYORLAR...’    ‘GELELİM BAMYANIN FAZİLETİNE...’   Yaklaşık iki ay önce Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Mustafa abinin kızı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı Havva Turaç Cingöz hocamın ataması hala resmiyet kazanmadı.    Yani eyreti duruyor.   Muhtemelen şöyle bir cevap alabilirim!! “Evrak tekamülü, resmî prosedür, vesaire...”   Muhtemelen Şöyle bir cevap verebilirim!! “He he külahıma anlatın.”  Bir film dönüyor amma ..!  haydi hayırlısı.”    Ne dersiniz!  Acaba kapatsak mı Seydişehir’deki hastaneleri.! Beyşehir Devlet hastanesi şunun şurası 30 km.   ‘Ayıp ayıp’ mı desem, ‘Yazık’ mı desem, ‘Yazıklar olsun’ mu desem bilmem Hakkı Balcı
Hakkı Balcı köşe yazısı

 

 

Muhtemelen şöyle bir cevap alabilirim!

“Ne alaka kardeşim, ihtisas için gidiyor.”

 

Muhtemelen şöyle bir cevap verebilirim!

He he doğru söylüyorsunuz. Resmî tarafı böyle der böyle yazar itirazım yok... 

 

Peki gönül tarafı ne der ne yazar acaba?

Pandemi döneminde canını ortaya koyup gece gündüz canla başla çalışan Emrullah abinin oğlu Dahiliye uzmanı Dr. Mustafa Yıldırım ve eşleri Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı Pınar Yıldırım Hocam’da gidiyor!! 

 

Mustafa hocam Kesecikli olunca haklı olarak Kesecik’e Sıla-i Rahim için gidiyor zannettiniz ama değil. ‘SEYDİŞEHİR’DEN GİDİYORLAR...’

 

 ‘GELELİM BAMYANIN FAZİLETİNE...’

 

Yaklaşık iki ay önce Seydişehir Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Mustafa abinin kızı Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı Havva Turaç Cingöz hocamın ataması hala resmiyet kazanmadı. 

 

Yani eyreti duruyor.

 

Muhtemelen şöyle bir cevap alabilirim!!

“Evrak tekamülü, resmî prosedür, vesaire...”

 

Muhtemelen Şöyle bir cevap verebilirim!!

“He he külahıma anlatın.” 

Bir film dönüyor amma ..! 

haydi hayırlısı.” 

 

Ne dersiniz! 

Acaba kapatsak mı Seydişehir’deki hastaneleri.!

Beyşehir Devlet hastanesi şunun şurası 30 km.

 

‘Ayıp ayıp’ mı desem,

‘Yazık’ mı desem,

‘Yazıklar olsun’ mu desem bilmem

Hakkı Balcı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.