Genç KOMEK'te Verimli Bir Yaz Geçirdiler

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.08.2022 - 15:28, Güncelleme: 26.08.2022 - 17:28
 

Genç KOMEK'te Verimli Bir Yaz Geçirdiler

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya merkez ve ilçelerde toplam 47 KOMEK ve ASEM binasında başlayan Genç KOMEK Yaz Okulu bugün sona erdi.

Seydişehir ASEM binasında 4 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında eğitim veren Genç KOMEK Yaz Okuluna bu sene 550 kız ve erkek öğrenci katıldı. 12 sınıftan oluşan KOMEK Yaz okulunda öğrenciler Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere Kodlama, El Sanatları, İşaret Dili, Sanat Tasarımı, Resim, Amigurumi, Yüzme, Drama ve Akıl Zeka olmak üzere toplam 140 saat ders gördüler. Çocukların ufkunu genişletmek amacıyla bu yıl da eğlenceli ve öğretici dolu dolu içerikler hazırlayan Genç KOMEK Yaz Okulu; Konya gezileri, piknikler, survivor, tarihi geziler, Kelebekler Vadisi, tüm merkez ve ilçelerin katıldığı yarışmalar düzenleyerek çocuklara eğitim kültür, sanat ve spor alanında eğitim hizmeti vermenin yanı sıra çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlıyor. Birbirinden farklı etkinliklerle çocukların gözdesi haline gelen merkezlerden biri olan Seydişehir ASEM, ücretsiz yaz eğitimi için seneye de tüm çocukları bekliyor.    
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya merkez ve ilçelerde toplam 47 KOMEK ve ASEM binasında başlayan Genç KOMEK Yaz Okulu bugün sona erdi.

Seydişehir ASEM binasında 4 Temmuz-26 Ağustos tarihleri arasında eğitim veren Genç KOMEK Yaz Okuluna bu sene 550 kız ve erkek öğrenci katıldı.

12 sınıftan oluşan KOMEK Yaz okulunda öğrenciler Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere Kodlama, El Sanatları, İşaret Dili, Sanat Tasarımı, Resim, Amigurumi, Yüzme, Drama ve Akıl Zeka olmak üzere toplam 140 saat ders gördüler.

Çocukların ufkunu genişletmek amacıyla bu yıl da eğlenceli ve öğretici dolu dolu içerikler hazırlayan Genç KOMEK Yaz Okulu; Konya gezileri, piknikler, survivor, tarihi geziler, Kelebekler Vadisi, tüm merkez ve ilçelerin katıldığı yarışmalar düzenleyerek çocuklara eğitim kültür, sanat ve spor alanında eğitim hizmeti vermenin yanı sıra çocukların zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sağlıyor.

Birbirinden farklı etkinliklerle çocukların gözdesi haline gelen merkezlerden biri olan Seydişehir ASEM, ücretsiz yaz eğitimi için seneye de tüm çocukları bekliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.