GENÇ YAZAR KİTABINI BAŞKAN TUTAL’AHEDİYE ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2021 - 09:10, Güncelleme: 24.10.2021 - 09:10
 

GENÇ YAZAR KİTABINI BAŞKAN TUTAL’AHEDİYE ETTİ

GENÇ YAZAR KİTABINI BAŞKAN TUTAL’AHEDİYE ETTİ

Genç Yazar Sultan Çoban, kaleme aldığı ‘Aklından Semeyi Geçirme’ adlı kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hediye etti. Harran Üniversitesinde Doktora eğitimini tamamlayan Ziraat Mühendisi Sultan Çoban Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti. Bir yıl gibi kısa bir sürede kaleme aldığı ‘Aklından Sevmeyi Geçirme’ adlı kitabını imzalayarak, Başkan Tutal’a kitabın içeriği hakkında bilgi verdi. ‘Aklından Sevmeyi Geçirme’ adlı kitabının lisede öğrenim gören 4 kahramanın dram, hüzün ve mutluluk içeren güncel sevgi dolu anılarını anlattığı bir kitap olduğunu kaydeden Yazar Çoban,” kitap yazmak çocukluk hayalimdi. Bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlk baskısı çıktı. Ben de sizi ziyaret ederek, kitabımı hediye etmek istedim. Şimdi ise kitabımın 2’nci serisinin yazımına başladım. Bir yandan da başka bir kitap üzerinde daha çalışıyorum “dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal,”Hem eğitim anlamında hem de yazarlık anlamında başarılı olduğu için genç yazarımızı tebrik ediyorum. Senin gibi genç yaşta yazarlığa adım atan kardeşlerimi görmekten de büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” diyerek, genç yazara bundan sonraki hayatında başarılar diledi.          
GENÇ YAZAR KİTABINI BAŞKAN TUTAL’AHEDİYE ETTİ

Genç Yazar Sultan Çoban, kaleme aldığı ‘Aklından Semeyi Geçirme’ adlı kitabını imzalayarak Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a hediye etti.

Harran Üniversitesinde Doktora eğitimini tamamlayan Ziraat Mühendisi Sultan Çoban Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı makamında ziyaret etti.

Bir yıl gibi kısa bir sürede kaleme aldığı ‘Aklından Sevmeyi Geçirme’ adlı kitabını imzalayarak, Başkan Tutal’a kitabın içeriği hakkında bilgi verdi.

‘Aklından Sevmeyi Geçirme’ adlı kitabının lisede öğrenim gören 4 kahramanın dram, hüzün ve mutluluk içeren güncel sevgi dolu anılarını anlattığı bir kitap olduğunu kaydeden Yazar Çoban,” kitap yazmak çocukluk hayalimdi. Bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. İlk baskısı çıktı. Ben de sizi ziyaret ederek, kitabımı hediye etmek istedim. Şimdi ise kitabımın 2’nci serisinin yazımına başladım. Bir yandan da başka bir kitap üzerinde daha çalışıyorum “dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Tutal,”Hem eğitim anlamında hem de yazarlık anlamında başarılı olduğu için genç yazarımızı tebrik ediyorum. Senin gibi genç yaşta yazarlığa adım atan kardeşlerimi görmekten de büyük mutluluk ve gurur duyuyorum” diyerek, genç yazara bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.