GENÇLERDEN İLÇE MÜFTÜSÜNE ÇİÇEK

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 06.10.2022 - 12:43, Güncelleme: 06.10.2022 - 12:43
 

GENÇLERDEN İLÇE MÜFTÜSÜNE ÇİÇEK

Din Görevlileri ve Camiler Haftası kapsamında Küpe Cami, İhsaniye Cami genç cemaati ve üniversite gençleri Seydişehir ilçe müftüsü Adem Bebek’i ziyaret ettiler.

Din Görevlileri ve Camiler Haftası münasebetiyle ilçe gençlik koordinatörü İsmail Özyılmaz, Küpe Cami Derneği gençlik sorumlusu İbrahim Şahin, İhsaniye Cami İmam Hatipi Mustafa Acar, KYK manevi danışmanı Ali Recep Karagöz, üniversite öğrencileri, Küpe Cami gençleri ilçe müftüsü Adem Bebek’i ziyaret etti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan ilçe gençlik koordinatörü İsmail Özyılmaz, “Camiler haftası münasebetiyle gençlik koordinatörü olarak İhsaniye ve Küpe cami gençleri ve üniversite gençleri ilçe müftümüz Adem Bebek’i ziyaret ederek, kendilerinin haftalarını tebrik ettik ve çiçek sunduk” dedi.
Din Görevlileri ve Camiler Haftası kapsamında Küpe Cami, İhsaniye Cami genç cemaati ve üniversite gençleri Seydişehir ilçe müftüsü Adem Bebek’i ziyaret ettiler.

Din Görevlileri ve Camiler Haftası münasebetiyle ilçe gençlik koordinatörü İsmail Özyılmaz, Küpe Cami Derneği gençlik sorumlusu İbrahim Şahin, İhsaniye Cami İmam Hatipi Mustafa Acar, KYK manevi danışmanı Ali Recep Karagöz, üniversite öğrencileri, Küpe Cami gençleri ilçe müftüsü Adem Bebek’i ziyaret etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan ilçe gençlik koordinatörü İsmail Özyılmaz, “ Camiler haftası münasebetiyle gençlik koordinatörü olarak İhsaniye ve Küpe cami gençleri ve üniversite gençleri ilçe müftümüz Adem Bebek’i ziyaret ederek, kendilerinin haftalarını tebrik ettik ve çiçek sunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.