GENÇLİK MECLİSİNDEN HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMENİN MEZARINA ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2016 - 11:50, Güncelleme: 25.11.2016 - 11:50
 

GENÇLİK MECLİSİNDEN HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMENİN MEZARINA ZİYARET

Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bostandere İlkokulu Müdür Vekili Hatice Nur Özen'i mezarında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın katıldığı ziyarette duygusal anlar yaşandı. Seydişehir Konya karayolu Bostandere kavşağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bostandere İlkokulu Müdür Vekili Hatice Nur Özen'in Bostandere'de bulunan mezarını ziyaret eden Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi, burada dua edip mezarına  karanfil bıraktı. Yaşanan kazadan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' Gençlik Meclisimiz  ile birlikte,  elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen kızımız Hatice Nur Özen'i unutmayarak mezarında ziyaret edip dua ettik. Ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ile anıyoruz. Yakınlarına sabır diliyoruz''dedi. Başkan Tutal ve Gençlik Meclisi daha sonra aynı mezarlıkta defnedilen  Şehit Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın da mezarını ziyaret ederek dua etti. Ziyarette hayatını kaybeden merhum Özen'in yakınları da bulundu.    
Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Bostandere İlkokulu Müdür Vekili Hatice Nur Özen'i mezarında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ın katıldığı ziyarette duygusal anlar yaşandı.

Seydişehir Konya karayolu Bostandere kavşağında meydana gelen kazada hayatını kaybeden Bostandere İlkokulu Müdür Vekili Hatice Nur Özen'in Bostandere'de bulunan mezarını ziyaret eden Seydişehir Belediyesi Gençlik Meclisi, burada dua edip mezarına  karanfil bıraktı.

Yaşanan kazadan büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;'' Gençlik Meclisimiz  ile birlikte,  elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden öğretmen kızımız Hatice Nur Özen'i unutmayarak mezarında ziyaret edip dua ettik. Ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ile anıyoruz. Yakınlarına sabır diliyoruz''dedi.

Başkan Tutal ve Gençlik Meclisi daha sonra aynı mezarlıkta defnedilen  Şehit Yüzbaşı Fatih Yaşar'ın da mezarını ziyaret ederek dua etti.

Ziyarette hayatını kaybeden merhum Özen'in yakınları da bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.