GEVREKLİ, BOSTANDERE, MESUDİYE VE KURAN MAHALLELERİNE GÖLET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2017 - 01:59, Güncelleme: 27.07.2017 - 01:59
 

GEVREKLİ, BOSTANDERE, MESUDİYE VE KURAN MAHALLELERİNE GÖLET

BAŞKAN TUTAL , DSİ 4 BÖLGE MÜDÜRÜ BİROL ÇINAR'LA İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydişehir'e bağlı Gevrekli-Bostandere, Mesudiye, Kuran mahallelerine yapılması planlanan gölet proje ihalesi imzalandı. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, DSİ 4. Bölge Müdürü Birol Çınar, Bölge Müdür Yardımcısı Osman Nuri Akyalçın gölet sulama planlama raporu ve proje yapımı ihalesi yapılan alanlarda ve Bostandere taşkın koruma inşaat alanında incelemelerde bulundu. DSİ Konya 4. Bölge Müdürlüğü Gölet Sulamaları yapımı çalışmaları kapsamında yapılan ihaledeihale alınmış olup çalışmalarına başlanmıştır. Gevrekli- Bostandere, Mesudiye, Kuran  mahallelerinde yapılacak olan göletlerin proje  ihalelerinin imzalandığı kaydeden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Konya İli Gölet ve Sulamaları Planlama Raporu ve Proje Yapımı 11. Kısım Seydişehir Gevrekli-Bostandere mahallelerinde yapılacak olan sözleşme Bölge Müdürümüz Birol Çınar ile yüklenici firma arasında imzalandı.Proje kapsamında çalışmalarına başlanılan göletlerin maliyeti 2 Milyon 450 Bin TL olup, 480 iş gününde tamamlanacaktır. Yapılacak olan göletlerimiz Gevrekli, Bostandere, Mesudiye ve Kuran mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.  
BAŞKAN TUTAL , DSİ 4 BÖLGE MÜDÜRÜ BİROL ÇINAR'LA İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydişehir'e bağlı Gevrekli-Bostandere, Mesudiye, Kuran mahallelerine yapılması planlanan gölet proje ihalesi imzalandı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, DSİ 4. Bölge Müdürü Birol Çınar, Bölge Müdür Yardımcısı Osman Nuri Akyalçın gölet sulama planlama raporu ve proje yapımı ihalesi yapılan alanlarda ve Bostandere taşkın koruma inşaat alanında incelemelerde bulundu.

DSİ Konya 4. Bölge Müdürlüğü Gölet Sulamaları yapımı çalışmaları kapsamında yapılan ihaledeihale alınmış olup çalışmalarına başlanmıştır.

Gevrekli- Bostandere, Mesudiye, Kuran  mahallelerinde yapılacak olan göletlerin proje  ihalelerinin imzalandığı kaydeden  Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Konya İli Gölet ve Sulamaları Planlama Raporu ve Proje Yapımı 11. Kısım Seydişehir Gevrekli-Bostandere mahallelerinde yapılacak olan sözleşme Bölge Müdürümüz Birol Çınar ile yüklenici firma arasında imzalandı.Proje kapsamında çalışmalarına başlanılan göletlerin maliyeti 2 Milyon 450 Bin TL olup, 480 iş gününde tamamlanacaktır. Yapılacak olan göletlerimiz Gevrekli, Bostandere, Mesudiye ve Kuran mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.