GEVREKLİ KASABASI KALE MAHALLESİ MUHTARI VEFAT ETTİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2013 - 11:51, Güncelleme: 26.08.2013 - 11:51
 

GEVREKLİ KASABASI KALE MAHALLESİ MUHTARI VEFAT ETTİ

Seydişehir? e bağlı Gevrekli Kasabasının sevilen muhtarı Mehmet Çınar hayatını kaybetti.

Seydişehir’ e bağlı Gevrekli Kasabasının sevilen muhtarı Mehmet Çınar hayatını kaybetti. Geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden Gevrekli Kasabası Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Çınar yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu. Çınar’ ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kasaba mezarlığına defnedilirken cenaze törenine Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Cavit Şirin’ in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Kaymakam Tuncay Sonel genç ve çalışkan bir muhtarlarını kaybettiklerini belirterek “Muhtarımız çok sevdiğimiz bir muhtarımızdı.  Aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü, Mehmet Çınar kardeşimize Allahtan rahmet, sevdiklerine sabır diliyorum” dedi.
Seydişehir? e bağlı Gevrekli Kasabasının sevilen muhtarı Mehmet Çınar hayatını kaybetti.

Seydişehir’ e bağlı Gevrekli Kasabasının sevilen muhtarı Mehmet Çınar hayatını kaybetti.

Geçirdiği rahatsızlık sonrası hayatını kaybeden Gevrekli Kasabası Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Çınar yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Çınar’ ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Kasaba mezarlığına defnedilirken cenaze törenine Kaymakam Tuncay Sonel ve Belediye Başkanı Cavit Şirin’ in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam Tuncay Sonel genç ve çalışkan bir muhtarlarını kaybettiklerini belirterek “Muhtarımız çok sevdiğimiz bir muhtarımızdı.  Aramızdan ayrılması bizleri çok üzdü, Mehmet Çınar kardeşimize Allahtan rahmet, sevdiklerine sabır diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.