GEVREKLİ YAYLA ŞENLİĞİ BİRLİK ve BERABERLİK İÇERİSİNDE YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2014 - 01:03, Güncelleme: 28.05.2014 - 01:03
 

GEVREKLİ YAYLA ŞENLİĞİ BİRLİK ve BERABERLİK İÇERİSİNDE YAPILDI

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Gevrekli Mahalle Muhtarlığının organize ettiği şenliğe Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gevrekli Mahalle Muhtarı Yakup Uysal ile vatandaşlar katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen  ve bu yıl  Gevrekli Mahalle Muhtarlığının organize ettiği şenliğe   Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gevrekli Mahalle Muhtarı Yakup  Uysal ile  vatandaşlar katıldı. Gevrekli Yaylasında  düzenlenen  şenlik dualarla başladı. Yayla şenliğinde  vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tutal  şenlik alanını gezerek vatandaşlarla tek tek ilgilenip, sohbet  etti. Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı konuşmada şenliklerin birliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın devamlılığını sağlayan önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek şunları söyledi:"Özellikle son zamanlarda  şehirleşmenin arttığı, günümüzde akrabalık, komşuluk ilişkilerinin zayıfladığı bir dönemdeyiz. Milli birlik ve beraberliği sağlamak adına kasaba ve köylerimizden  ayrılarak şehirlere göç  eden vatandaşlarımızın birbirlerini tanımaları, kaynaşmaları çok önemli.Bu nedenle bu  tür faaliyetleri  çocuklarımızın, torunlarımızın doğdukları memleketlerini görmeleri, akrabalık, hemşerilik bağlarının kuvvetlenmesi  için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Aramızda sadece Gevrekli'den değil,  şehir dışından gelen hemşerilerimizin de  bulunması memnuniyet verici. Sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum.Yayla Şenliğinin  siz değerli hemşerilerimiz arasında var olan birlik beraberliğin gelişmesine vesile olmasını diliyorum." Şenliğe katılan  vatandaşlar da Seydişehir  Belediye Başkanı Mehmet Tutal 'ı aralarında  görmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.  
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl Gevrekli Mahalle Muhtarlığının organize ettiği şenliğe Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gevrekli Mahalle Muhtarı Yakup Uysal ile vatandaşlar katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen  ve bu yıl  Gevrekli Mahalle Muhtarlığının organize ettiği şenliğe   Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gevrekli Mahalle Muhtarı Yakup  Uysal ile  vatandaşlar katıldı.

Gevrekli Yaylasında  düzenlenen  şenlik dualarla başladı. Yayla şenliğinde  vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tutal  şenlik alanını gezerek vatandaşlarla tek tek ilgilenip, sohbet  etti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal yaptığı konuşmada şenliklerin birliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın devamlılığını sağlayan önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek şunları söyledi:"Özellikle son zamanlarda  şehirleşmenin arttığı, günümüzde akrabalık, komşuluk ilişkilerinin zayıfladığı bir dönemdeyiz. Milli birlik ve beraberliği sağlamak adına kasaba ve köylerimizden  ayrılarak şehirlere göç  eden vatandaşlarımızın birbirlerini tanımaları, kaynaşmaları çok önemli.Bu nedenle bu  tür faaliyetleri  çocuklarımızın, torunlarımızın doğdukları memleketlerini görmeleri, akrabalık, hemşerilik bağlarının kuvvetlenmesi  için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Aramızda sadece Gevrekli'den değil,  şehir dışından gelen hemşerilerimizin de  bulunması memnuniyet verici. Sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum.Yayla Şenliğinin  siz değerli hemşerilerimiz arasında var olan birlik beraberliğin gelişmesine vesile olmasını diliyorum."

Şenliğe katılan  vatandaşlar da Seydişehir  Belediye Başkanı Mehmet Tutal 'ı aralarında  görmekten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.