GEVREKLİ YOLUNDAKİ KAZADA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2015 - 08:34, Güncelleme: 13.08.2015 - 08:34
 

GEVREKLİ YOLUNDAKİ KAZADA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Gevrekliden Konya ?ya giden 42 ZN 116 plakalı araç yol yapım çalışmaları nedeni ile tek şeride düşen yolu geçerken öndeki araca çarpmamak için şarampole uçtu.

Kaza Seydişehir-Konya yolu 17. Kilometresi Gevrekli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Zeki Erdem (20) idaresindeki 42 ZN 116 plakalı hafif ticari araca aynı yönde seyir halindeki Salih Yıldız (21) idaresindeki 48 LM 382 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta savrulurken 42 ZN 116 plakalı araç şarampole yuvarlanarak taklalar atıp durabilirken 48 LM 382 plakalı otomobil ise yolun karşısına geçtikten sonra şarampolde durabildi. Kaza sırasında 42 ZN 116 plakalı araçta bulunan Fatma Şekerci (75) araçtan fırlayarak feci şekilde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan kızı Necibe Erdem (55) ve aracı kullanan torunu Mehmet Zeki Erdem ağır yaralandı. Diğer araçta bulunan Fikriye Gençoğlu, Yıldıray Gençoğlu ve sürücü Salih Yıldız kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar. Ağır yaralanan anne ve oğul ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken, Necibe Erdem Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı, Mehmet Zeki Erdem ise hava ambulansı ile Konya’ ya sevk edildi. Hafif yaralanan diğer otomobilde bulunan üç kişi ise hastaneye gitmek istemedi. Kazada hayatını kaybeden Fatma Şekerci’ nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.  
Gevrekliden Konya ?ya giden 42 ZN 116 plakalı araç yol yapım çalışmaları nedeni ile tek şeride düşen yolu geçerken öndeki araca çarpmamak için şarampole uçtu.

Kaza Seydişehir-Konya yolu 17. Kilometresi Gevrekli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Zeki Erdem (20) idaresindeki 42 ZN 116 plakalı hafif ticari araca aynı yönde seyir halindeki Salih Yıldız (21) idaresindeki 48 LM 382 plakalı otomobil arkadan çarptı.

Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta savrulurken 42 ZN 116 plakalı araç şarampole yuvarlanarak taklalar atıp durabilirken 48 LM 382 plakalı otomobil ise yolun karşısına geçtikten sonra şarampolde durabildi.

Kaza sırasında 42 ZN 116 plakalı araçta bulunan Fatma Şekerci (75) araçtan fırlayarak feci şekilde hayatını kaybederken aynı araçta bulunan kızı Necibe Erdem (55) ve aracı kullanan torunu Mehmet Zeki Erdem ağır yaralandı. Diğer araçta bulunan Fikriye Gençoğlu, Yıldıray Gençoğlu ve sürücü Salih Yıldız kazayı hafif sıyrıklarla atlattılar.

Ağır yaralanan anne ve oğul ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken, Necibe Erdem Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı, Mehmet Zeki Erdem ise hava ambulansı ile Konya’ ya sevk edildi. Hafif yaralanan diğer otomobilde bulunan üç kişi ise hastaneye gitmek istemedi.

Kazada hayatını kaybeden Fatma Şekerci’ nin cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.