GEZİ PARKI DİRENİŞİNE DESTEK ?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2013 - 10:34, Güncelleme: 01.06.2013 - 10:34
 

GEZİ PARKI DİRENİŞİNE DESTEK ?

Seydişehir Atatürk Düşünce Derneği ,CHP İlçe teşklatı ,Eğitim İş ve Eğitim sen üyeleri taksim gezi parkındaki yaşananları protesto etmek için Hükümet Meydanında basın toplantısı yaptı.

ADD Seydişehir  şubesi BAŞKANI Hüseyin İriilter’in basın açıklamasından sonra Hükümet  Konağı önünde toplanan kalabalık bir süre slogan attı. Toplanan kalabalık Cumhuriyet ve  Atatürk ‘e sahip çıkan sloganlar attı.Taksim meydanında polisin oratısız güç kullanmasına ise  ‘her yer Taksim Her yeri Gezi Parkı tek yol direniş ‘’sloganı ile protesto etti. Bir  gencin Atatürk’ün gençliğe hitabesini okumasından sonra Gezi parkı direnişine destek veren topluluk bir süre oturma eylemi yaptı. Yapılan basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi; Siyasi İktidar Türkiye’yi adım adım dönüştürürken;yaşamın her alanına faşizan bir anlayışla müdahale etmektedir.Çevreye ,kültüre ,sanata dolayısı ile çağdaş yaşama bağlı  yurdaşlarımızın demokratik istemleri ve tepkileri  tarihin en karanlık diktatörlerini aratacak şekilde vahşice,insanlık dışı  müdahalelerle bastırılmaya çalışılmaktadır. Bölgesindeki  ülkelere demokrasi havası atan iktidarın maskesi Taksim Gezi Parkında düşmüş,gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır.Taksim Gezi parkı direnişi Türk Demokrasisi için bir dönüm noktasıdır. Halkımızı ,özgürlüklerimizi insanlık onurumuzu,yaşam tarzımızı korumak adına HER YER TAKSİM ,HER YER GEZİ PARKI ,TEKYOL DİRENİŞ.. diyerek sözlerini tamamladı. 
Seydişehir Atatürk Düşünce Derneği ,CHP İlçe teşklatı ,Eğitim İş ve Eğitim sen üyeleri taksim gezi parkındaki yaşananları protesto etmek için Hükümet Meydanında basın toplantısı yaptı.

ADD Seydişehir  şubesi BAŞKANI Hüseyin İriilter’in basın açıklamasından sonra Hükümet  Konağı önünde toplanan kalabalık bir süre slogan attı.

Toplanan kalabalık Cumhuriyet ve  Atatürk ‘e sahip çıkan sloganlar attı.Taksim meydanında polisin oratısız güç kullanmasına ise  ‘her yer Taksim Her yeri Gezi Parkı tek yol direniş ‘’sloganı ile protesto etti.

Bir  gencin Atatürk’ün gençliğe hitabesini okumasından sonra Gezi parkı direnişine destek veren topluluk bir süre oturma eylemi yaptı.

Yapılan basın açıklamasında ise şu ifadelere yer verildi;

Siyasi İktidar Türkiye’yi adım adım dönüştürürken;yaşamın her alanına faşizan bir anlayışla müdahale etmektedir.Çevreye ,kültüre ,sanata dolayısı ile çağdaş yaşama bağlı  yurdaşlarımızın demokratik istemleri ve tepkileri  tarihin en karanlık diktatörlerini aratacak şekilde vahşice,insanlık dışı  müdahalelerle bastırılmaya çalışılmaktadır.

Bölgesindeki  ülkelere demokrasi havası atan iktidarın maskesi Taksim Gezi Parkında düşmüş,gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır.Taksim Gezi parkı direnişi Türk Demokrasisi için bir dönüm noktasıdır.

Halkımızı ,özgürlüklerimizi insanlık onurumuzu,yaşam tarzımızı korumak adına

HER YER TAKSİM ,HER YER GEZİ PARKI ,TEKYOL DİRENİŞ.. diyerek sözlerini tamamladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.