Gökçehüyük Barajında 4 arkadaştan 1'i boğularak öldü

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2020 - 04:40, Güncelleme: 28.06.2020 - 04:40
 

Gökçehüyük Barajında 4 arkadaştan 1'i boğularak öldü

17 yaşındaki genç Gökçehüyük Barajında Boğudu

Gökçehüyük Barajında 17 yaşındaki Suriyeli  erkek çocuğu boğulduğu öğrenildi. Gökçehüyük Muhtarı Mehmet Çiftçioğlu’ndan alınan bilgiye göre Barajı bilmeyen Suriye uyruklu 4 arkadaş  yüzmek için girdiği barajda1 kişi boğularak öldüğü bildirildi. Olay, saat 16.30 sıralarında Gökçehüyük Göleti’nde meydana geldi. Bir grup arkadaşıyla gölete gelen Muhammet Nur Mustafa, serinlemek için 3 arkadaşıyla birlikte suya girdi. Suda bir süre yüzdükten sonra 3 arkadaşı, boğulma tehlikesi geçirince çıkmaya çalıştı. O sırada Muhammet Nur Mustafa da, arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşı elini tutup kurtarmak istedi ancak başarılı olamayınca sudan çıktı. Suya batan genç, gözlerden kayboldu. Haberi alıp olay yerine gelen aile üyeleri fenalaştı. Aileye sağlık görevlileri müdahale etti. Olayla ilgili jandarma ekiplerince soruşturma başlatılırken Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından 17 yaşındaki Muhammed Nur Mustafa’nın cesedinin  bulunduğu  öğrenildi. Muhammet Nur Mustafa’nın cesedi otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
17 yaşındaki genç Gökçehüyük Barajında Boğudu

Gökçehüyük Barajında 17 yaşındaki Suriyeli  erkek çocuğu boğulduğu öğrenildi.

Gökçehüyük Muhtarı Mehmet Çiftçioğlu’ndan alınan bilgiye göre Barajı bilmeyen Suriye uyruklu 4 arkadaş  yüzmek için girdiği barajda1 kişi boğularak öldüğü bildirildi.

Olay, saat 16.30 sıralarında Gökçehüyük Göleti’nde meydana geldi. Bir grup arkadaşıyla gölete gelen Muhammet Nur Mustafa, serinlemek için 3 arkadaşıyla birlikte suya girdi. Suda bir süre yüzdükten sonra 3 arkadaşı, boğulma tehlikesi geçirince çıkmaya çalıştı. O sırada Muhammet Nur Mustafa da, arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşı elini tutup kurtarmak istedi ancak başarılı olamayınca sudan çıktı. Suya batan genç, gözlerden kayboldu.

Haberi alıp olay yerine gelen aile üyeleri fenalaştı. Aileye sağlık görevlileri müdahale etti.

Olayla ilgili jandarma ekiplerince soruşturma başlatılırken Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Su Altı Arama ve Kurtarma ekipleri tarafından 17 yaşındaki Muhammed Nur Mustafa’nın cesedinin  bulunduğu  öğrenildi.

Muhammet Nur Mustafa’nın cesedi otopsi için Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.