GÖKÇEHÜYÜK KAVŞAĞI’NDA KAZA: 1 YARALI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2018 - 02:14, Güncelleme: 07.05.2018 - 02:14
 

GÖKÇEHÜYÜK KAVŞAĞI’NDA KAZA: 1 YARALI

İlçemizin Gökçehüyük Kavşağı’nda sisten dolayı meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre aşırı sisten dolayı servis arabası ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücü Y. Taşçı'nın ağır yaralandığı bildirildi. Sabah saatlerinde yoğun sisin görüş mesafesini azaltmasından dolayı servis arabasına çarpan motosiklet sürücü Y. Taşçı’nın ağır yaralı olarak Konya’ya sevk edildiği öğrenildi.
İlçemizin Gökçehüyük Kavşağı’nda sisten dolayı meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre aşırı sisten dolayı servis arabası ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücü Y. Taşçı'nın ağır yaralandığı bildirildi.

Sabah saatlerinde yoğun sisin görüş mesafesini azaltmasından dolayı servis arabasına çarpan motosiklet sürücü Y. Taşçı’nın ağır yaralı olarak Konya’ya sevk edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.