GÖNÜL GÖZÜ DERNEĞİ KIRIM’DA ENGELLERİ KALDIRIYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 08:21, Güncelleme: 18.09.2019 - 08:21
 

GÖNÜL GÖZÜ DERNEĞİ KIRIM’DA ENGELLERİ KALDIRIYOR

Dünya Kırım Tatar Derneği tarafından başlatılan ‘’ Kırım’da Bir Engeli Sen Kaldır’’ kampanyasına Gönül Gözü Derneği Beş adet tekerlekli sandalye ile katılım sağladı.

Konya’da Gönül Gözü Derneği Genel Merkezinde yapılan toplantıda Genel Başkan Derviş Ahmet Şahin, Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış’a Beş (5) tekerlekli sandalye vererek 1 Kasımda Seydişehir’de yapılacak olan törende bu sayıyı daha arttırmayı planladıklarını belirtti. Gönül Gözü Dernek Genel Başkanı Derviş Ahmet Şahin yaptığı açıklamada, “Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Başkanı Mustafa Sarıkamış Bey’e ziyaretleri ve nazik hediyeleri için şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim. Dernek olarak yapmış olduğumuz protokol ile Kırım’da engelleri kaldırıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe yetişebilecek şekilde Kırım da yaşayan ihtiyaç sahibi engelliler için tekerlekli sandalye, yürüteç ve çeşitli medikaller için tüm dostlarımın desteğini bekliyorum” dedi.
Dünya Kırım Tatar Derneği tarafından başlatılan ‘’ Kırım’da Bir Engeli Sen Kaldır’’ kampanyasına Gönül Gözü Derneği Beş adet tekerlekli sandalye ile katılım sağladı.

Konya’da Gönül Gözü Derneği Genel Merkezinde yapılan toplantıda Genel Başkan Derviş Ahmet Şahin, Dünya Kırım Tatar Dernek Başkanı Mustafa Sarıkamış’a Beş (5) tekerlekli sandalye vererek 1 Kasımda Seydişehir’de yapılacak olan törende bu sayıyı daha arttırmayı planladıklarını belirtti.

Gönül Gözü Dernek Genel Başkanı Derviş Ahmet Şahin yaptığı açıklamada, “Dünya Kırım Tatar Derneği Genel Başkanı Mustafa Sarıkamış Bey’e ziyaretleri ve nazik hediyeleri için şahsım ve derneğim adına teşekkür ederim. Dernek olarak yapmış olduğumuz protokol ile Kırım’da engelleri kaldırıyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe yetişebilecek şekilde Kırım da yaşayan ihtiyaç sahibi engelliler için tekerlekli sandalye, yürüteç ve çeşitli medikaller için tüm dostlarımın desteğini bekliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.