GÖNÜLBAĞI DERNEĞİ?NDEN KERMES

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2014 - 06:18, Güncelleme: 05.05.2014 - 06:18
 

GÖNÜLBAĞI DERNEĞİ?NDEN KERMES

Seydişehir'de faaliyet gösteren Gönülbağı Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Seydişehir'de faaliyet gösteren Gönülbağı Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi. Dernek Başkanı Bilal Değirmenci, Seyid Harun Bulvarı'nda açılan kermeste, ev hanımlarının el emeği, göz nuru ürünleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin geleceği katkı sağladıklarını belirtti. Kermes ile maddi durumu zayıf  üniversitede okuyan kız öğrencilere yardımda bulunacaklarını anlatan Değirmenci, "Ülkemizin daha ileri seviyeye gelebilmesi için eğitimli insan sayısının artmasına yardımcı olmamız gerekiyor. Her şeyin başı eğitimden geçiyor. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza sahip çıkmak fedakarlıkla olur. Bu fedakarlığı gösteren herkese teşekkür ederim" dedi.  Kermes, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından açıldı
Seydişehir'de faaliyet gösteren Gönülbağı Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Seydişehir'de faaliyet gösteren Gönülbağı Derneği, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Dernek Başkanı Bilal Değirmenci, Seyid Harun Bulvarı'nda açılan kermeste, ev hanımlarının el emeği, göz nuru ürünleriyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin geleceği katkı sağladıklarını belirtti.

Kermes ile maddi durumu zayıf  üniversitede okuyan kız öğrencilere yardımda bulunacaklarını anlatan Değirmenci, "Ülkemizin daha ileri seviyeye gelebilmesi için eğitimli insan sayısının artmasına yardımcı olmamız gerekiyor. Her şeyin başı eğitimden geçiyor. İhtiyaç sahibi çocuklarımıza sahip çıkmak fedakarlıkla olur. Bu fedakarlığı gösteren herkese teşekkür ederim" dedi. 

Kermes, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından açıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.