GÖNÜLLÜ HANIMLARIN MEHMETÇİK DUYARLILIĞI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2018 - 01:44, Güncelleme: 09.04.2018 - 01:44
 

GÖNÜLLÜ HANIMLARIN MEHMETÇİK DUYARLILIĞI

Gönüllü Hanımlar, kermesten elde edilen 36 bin 96 lirayı TSK Güçlendirme Vakfı ve Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

1 hafta önce Afrin’de kahramanca çarpışan ordumuza hem moral desteği, hem de karınca kararınca maddi destek sağlamak için Hükümet Meydanı önünde açtıkları kermeste, kendi el yapımı yiyeceklerin satışından elde edilen 36 bin 96 liralık geliri yarı yarıya bölerek TSK Güçlendirme Vakfı ve Mehmetçik Vakfı’na, Ziraat Bankası’na giderek havale ettiler. Ziraat Bankası’na para yatırma işlemleri sırasında; Fatma Görür önderliğinde ki gönüllü hanımlar, Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Ferhat Yaray, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğütde hazır bulundu. Yapılan bağış etkinliğine katılanlar: “Bağışta bulunan tüm Seydişehirlilere teşekkür ediyoruz. Bu bağışı Seydişehir adına Mehmetçiğimize gönderiyoruz. Allah onlardan yardımlarını esirgemesin” dediler. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğütise bağış hakkında: “Şehit aileleri, gaziler ve şahsım adına, gönüllü hanımların bu duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ordumuzun bu tür bağışlara ihtiyacı yok, bunu hepimiz biliyoruz. Ama bu tür yaklaşımlar Mehmetçiğimize moral vermek açısından güzel ve anlamlı etkinliklerdir” şeklinde konuştu.
Gönüllü Hanımlar, kermesten elde edilen 36 bin 96 lirayı TSK Güçlendirme Vakfı ve Mehmetçik Vakfı’na bağışladı.

1 hafta önce Afrin’de kahramanca çarpışan ordumuza hem moral desteği, hem de karınca kararınca maddi destek sağlamak için Hükümet Meydanı önünde açtıkları kermeste, kendi el yapımı yiyeceklerin satışından elde edilen 36 bin 96 liralık geliri yarı yarıya bölerek TSK Güçlendirme Vakfı ve Mehmetçik Vakfı’na, Ziraat Bankası’na giderek havale ettiler.

Ziraat Bankası’na para yatırma işlemleri sırasında; Fatma Görür önderliğinde ki gönüllü hanımlar, Askerlik Şube Başkanı Asteğmen Ferhat Yaray, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğütde hazır bulundu.

Yapılan bağış etkinliğine katılanlar: “Bağışta bulunan tüm Seydişehirlilere teşekkür ediyoruz. Bu bağışı Seydişehir adına Mehmetçiğimize gönderiyoruz. Allah onlardan yardımlarını esirgemesin” dediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğütise bağış hakkında: “Şehit aileleri, gaziler ve şahsım adına, gönüllü hanımların bu duyarlılığından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ordumuzun bu tür bağışlara ihtiyacı yok, bunu hepimiz biliyoruz. Ama bu tür yaklaşımlar Mehmetçiğimize moral vermek açısından güzel ve anlamlı etkinliklerdir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.