GÖRME ENGELLİ SPORCULAR ENGEL TANIMADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2013 - 05:17, Güncelleme: 29.06.2013 - 05:17
 

GÖRME ENGELLİ SPORCULAR ENGEL TANIMADI

Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası Halter Müsabakalarının erkekler kategorisi seremoni geçidi ve madalya töreni ile sone erdi.

Törene Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Seydişehir kaymakamı Tuncay Sonel , Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun,  diğer protokol üyeleri , Fedarasyon Başkanı Abdullah Çetin, Yönetim Kurulu As Başkanı Orhan Tanrıkulu, Yönetim Kurulu Üyesi Konya İl Temsilcisi Mustafa Kandemir ve  Ümit Çocukları Derneği Münevver Yalçınkaya’da katıldı. Madalya töreni öncesinde  Fedarayon Başkanı Abdullah Çetin,  Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ve Kaymakam Tuncay Sonel selamlama konuşmalarını yaptılar.   Daha sonra 80 sporcunun mücadele ettiği 10  erkek kategorisinde 1 . 2. 3. Olan sporcuların madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi. Program, Görme Engelliler Türkiye Şampiyonasının 1. etabı olan erkek halter sporcuları , protokol üyeleri ve seyirciler toplu fotoğraf çekiminden sonra  sona erdi. Yarın ise bayan  halter sporcuların müsabakaları olacaktır.
Görme Engelliler Türkiye Şampiyonası Halter Müsabakalarının erkekler kategorisi seremoni geçidi ve madalya töreni ile sone erdi.

Törene Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Seydişehir kaymakamı Tuncay Sonel , Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun,  diğer protokol üyeleri , Fedarasyon Başkanı Abdullah Çetin, Yönetim Kurulu As Başkanı Orhan Tanrıkulu, Yönetim Kurulu Üyesi Konya İl Temsilcisi Mustafa Kandemir ve  Ümit Çocukları Derneği Münevver Yalçınkaya’da katıldı.

Madalya töreni öncesinde  Fedarayon Başkanı Abdullah Çetin,  Belediye Başkan Vekili Mümin Kutun, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ve Kaymakam Tuncay Sonel selamlama konuşmalarını yaptılar.  

Daha sonra 80 sporcunun mücadele ettiği 10  erkek kategorisinde 1 . 2. 3. Olan sporcuların madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Program, Görme Engelliler Türkiye Şampiyonasının 1. etabı olan erkek halter sporcuları , protokol üyeleri ve seyirciler toplu fotoğraf çekiminden sonra  sona erdi.

Yarın ise bayan  halter sporcuların müsabakaları olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.