GÜN ÇOCUKLARIN GÜNÜYDÜ (VİDEOLU)

Türkiye (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 25.09.2022 - 13:03, Güncelleme: 25.09.2022 - 13:14
 

GÜN ÇOCUKLARIN GÜNÜYDÜ (VİDEOLU)

Seydişehirli çocuklar Çocuk Şenliğinde gönüllerince eğlendiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğinde 24 Eylül 2022 Cumartesi günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen Çocuk Şenliği’nde Seydişehirli çocuklar eğlenceye doydu. Etkinliğe Seydişehirli çocuklar ve ailesinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay katıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir'de düzenlenen Çocuk Şenliği'nde yeni eğitim döneminin başında çocukların zihninde bir hatıra bırakmak istedikleri için bu etkinliği düzenlediklerini ve zaman zamanda bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi. Birçok gösterinin yanı sıra müzikal ve kukla tiyatronun sahnelendiği, yarışmaların yapıldığı saat 17:00-20:30 arasında gerçekleşen Çocuk Şenliği’nde çocuklara sürpriz hediyeler verilerek ikramlarda bulunuldu.  
Seydişehirli çocuklar Çocuk Şenliğinde gönüllerince eğlendiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi işbirliğinde 24 Eylül 2022 Cumartesi günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen Çocuk Şenliği’nde Seydişehirli çocuklar eğlenceye doydu.

Etkinliğe Seydişehirli çocuklar ve ailesinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Konya Büyükşehir Belediyesi daire amirleri ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay katıldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Seydişehir'de düzenlenen Çocuk Şenliği'nde yeni eğitim döneminin başında çocukların zihninde bir hatıra bırakmak istedikleri için bu etkinliği düzenlediklerini ve zaman zamanda bu tür etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Birçok gösterinin yanı sıra müzikal ve kukla tiyatronun sahnelendiği, yarışmaların yapıldığı saat 17:00-20:30 arasında gerçekleşen Çocuk Şenliği’nde çocuklara sürpriz hediyeler verilerek ikramlarda bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.