GÜNEŞ BAŞARILAR DİLEDİ 

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2021 - 04:28, Güncelleme: 25.06.2021 - 04:28
 

GÜNEŞ BAŞARILAR DİLEDİ 

GÜNEŞ BAŞARILAR DİLEDİ 

Seydişehir Güneş Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü İsmail Saylam  "Öğrencimizin öğrenme isteğini artırma ve onu yapabileceğinin en iyisini yapma zirvesine ulaştırma felsefesi ile çıktığımız yolda öğenci, veli ve okul koordinesiyle eğitimin sürekli sekteye uğradığı bir dönemi daha başarıyla geride bıraktık. Pandemi sürecinden kaynaklı tüm eğitim kurumlarının yaşadığı zorluklar karşısında, güçlü bir rehberlik anlayışı ve dinamik öğretmen kadrosuyla Güneş ailesi sağduyu ile eğitimin nabzını tutmayı başardı. Şimdi ise emeğimizin karşılığı olan sona yaklaşmış olmanın tatlı heyecanını  yaşıyoruz." dedi.    Öğrencilerimizin elinden geleni yaptıklarını belirterek tüm velilere  bu süreçte en büyük desteği verdikleri için teşekkür ettiğini ve sonucun hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.    İsmail Saylam "Sevgili öğrenci başarmak için karar verdin, çalışıp emek harcadın, zihnin ve bahtın açık olsun. Seninle GÜNEŞ,  şimdi doğmayı bekliyor, başarılar sana!" diyerek sınava girecek tüm  öğrencilere başarılar diledi.  Güneş Özel Öğretim Kursu rehberlik servisi tarafından hazırlanan önerileri sıraladı: * Hiçbir şey bilmediğinizi ve sanki her şeyi unuttuğunuzu düşünebilirsiniz. Tüm adayların karşılaştığı bu durumun sizlerde herhangi bir telaşa sebebiyet verip sizi etkilenmesine izin vermeyin.  *Sınav giriş belgenizi ve kimlik kartınızı yanınıza almayı unutmayın.  *Sınava giderken rahat kıyafetler tercih edin. *Saat 10.00’dan önce sınav binasına giriş yapmanız gerektiğini unutmayın. *Sınava giderken ÖSYM’ nin klavuzda bildirdiği yanınıza alınmayacak eşyalara dikkat edin. *Uzun sorulardan korkmayın! Bir soru ne kadar uzunsa içinde o kadar çok ipucu barındırır. *Zorlandığınız soruyu sonraya bırakın, turlama tekniğini kullanın.  *Bir soru üzerinde çok fazla zaman harcamayın. Yapabildiklerinize öncelik verin. *Cevapları kodlama işlemini sona bırakmayın. *Tüm şıkları okuyun, soru kökünde yer alan altı çizili sözcüklere dikkat edin. *TYT sonrası AYT sınavına daha iyi odaklanmak için cevaplara bakmayın.   Güneş Özel Öğretim Kursu, 12 Temmuzda  9. Sınıfı bitirenlere sınıf tekrarı, 11 e ve 12 ye geçenlere TYT kursuyla döneme başlıyor.
GÜNEŞ BAŞARILAR DİLEDİ 

Seydişehir Güneş Özel Öğretim Kursu Kurucu Müdürü İsmail Saylam  "Öğrencimizin öğrenme isteğini artırma ve onu yapabileceğinin en iyisini yapma zirvesine ulaştırma felsefesi ile çıktığımız yolda öğenci, veli ve okul koordinesiyle eğitimin sürekli sekteye uğradığı bir dönemi daha başarıyla geride bıraktık. Pandemi sürecinden kaynaklı tüm eğitim kurumlarının yaşadığı zorluklar karşısında, güçlü bir rehberlik anlayışı ve dinamik öğretmen kadrosuyla Güneş ailesi sağduyu ile eğitimin nabzını tutmayı başardı. Şimdi ise emeğimizin karşılığı olan sona yaklaşmış olmanın tatlı heyecanını  yaşıyoruz." dedi.

   Öğrencilerimizin elinden geleni yaptıklarını belirterek tüm velilere  bu süreçte en büyük desteği verdikleri için teşekkür ettiğini ve sonucun hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

   İsmail Saylam "Sevgili öğrenci başarmak için karar verdin, çalışıp emek harcadın, zihnin ve bahtın açık olsun. Seninle GÜNEŞ,  şimdi doğmayı bekliyor, başarılar sana!" diyerek sınava girecek tüm  öğrencilere başarılar diledi.

 Güneş Özel Öğretim Kursu rehberlik servisi tarafından hazırlanan önerileri sıraladı:

* Hiçbir şey bilmediğinizi ve sanki her şeyi unuttuğunuzu düşünebilirsiniz. Tüm adayların karşılaştığı bu durumun sizlerde herhangi bir telaşa sebebiyet verip sizi etkilenmesine izin vermeyin. 

*Sınav giriş belgenizi ve kimlik kartınızı yanınıza almayı unutmayın. 

*Sınava giderken rahat kıyafetler tercih edin.

*Saat 10.00’dan önce sınav binasına giriş yapmanız gerektiğini unutmayın.

*Sınava giderken ÖSYM’ nin klavuzda bildirdiği yanınıza alınmayacak eşyalara dikkat edin.

*Uzun sorulardan korkmayın! Bir soru ne kadar uzunsa içinde o kadar çok ipucu barındırır.

*Zorlandığınız soruyu sonraya bırakın, turlama tekniğini kullanın. 

*Bir soru üzerinde çok fazla zaman harcamayın. Yapabildiklerinize öncelik verin.

*Cevapları kodlama işlemini sona bırakmayın.

*Tüm şıkları okuyun, soru kökünde yer alan altı çizili sözcüklere dikkat edin.

*TYT sonrası AYT sınavına daha iyi odaklanmak için cevaplara bakmayın.

 

Güneş Özel Öğretim Kursu, 12 Temmuzda 

9. Sınıfı bitirenlere sınıf tekrarı, 11 e ve 12 ye geçenlere TYT kursuyla döneme başlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.