GÜNEŞ ÖZEL EĞİTİM KURUMUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2018 - 10:17, Güncelleme: 06.09.2018 - 10:17
 

GÜNEŞ ÖZEL EĞİTİM KURUMUNDAN BÜYÜK BAŞARI

Güneş Özel Eğitim Kurumundan İlk yılında %97 gibi büyük bir başarıya imza attı.

  Güneş Özel Öğretim Kursu Müdürü İsmail Saylam “ Yerleştirme sonuçları tüm öğrencilerimiz için hayırlı olsun. Eğitim öğretimde ilk yılımızda; geçen yıl yaşadığımız tüm zorluklara rağmen   ( tutunamazlar, kapanacaklar  vb. ) %97 oranındaki yerleştirme başarımız, gücümüz ve kalıcılığımızın bir göstergesidir. Eğitim ve öğretim kurumlarının nicelik ve nitelik olarak sayılarının artması kimseyi endişelendirmemelidir. Bu durum eğitimde kaliteyi ve başarıyı artıran en büyük etkendir. Bundan ülkemiz ve ilçemiz kazançlı çıkacaktır. Yerleştirme sonuçlarına göre Fen Lisesi, Anadolu Lisesi,  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz; alanında uzman öğretmen kadromuzla birlikte bire bir ilgi, güçlü bir rehberlik ve büyük bir özveriyle çok güzel başarılara imza atmışlardır. Özellikle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz için çevre tarafından “ İlk yılınızda kazanamazsınız ” vurgusunun yapılması öğrencilerimizi yıpratırken veli- öğretmen- öğrenci üçlüsünün güzel koordine olmasıyla imkansızı başardığımızı düşünüyorum. Çünkü başarı her zaman,  düzenli bir takiple doğru geri bildirimle gelir.   Öğrencilerimiz Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk, Mimarlık Fakültelerine; İnşaat, Bilgisayar, Makine, Uçak Mühendisliklerine, Hemşirelik Bölümü ve farklı branşlarda öğretmenliklere; Hacettepe, Marmara, İstanbul, Ankara, 9 Eylül gibi ülkemizin gözde üniversitelerine yerleşmişlerdir. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyorum. Yeni eğitim öğretim dönemi için kayıtlarımız devam etmektedir. Güneş Özel Öğretim Kursu olarak kayıtlarımıza yoğun ilginiz için tüm Seydişehir halkına  teşekkür ederiz.” dedi.  
Güneş Özel Eğitim Kurumundan İlk yılında %97 gibi büyük bir başarıya imza attı.

 

Güneş Özel Öğretim Kursu Müdürü İsmail Saylam “ Yerleştirme sonuçları tüm öğrencilerimiz için hayırlı olsun. Eğitim öğretimde ilk yılımızda; geçen yıl yaşadığımız tüm zorluklara rağmen   ( tutunamazlar, kapanacaklar  vb. ) %97 oranındaki yerleştirme başarımız, gücümüz ve kalıcılığımızın bir göstergesidir. Eğitim ve öğretim kurumlarının nicelik ve nitelik olarak sayılarının artması kimseyi endişelendirmemelidir. Bu durum eğitimde kaliteyi ve başarıyı artıran en büyük etkendir. Bundan ülkemiz ve ilçemiz kazançlı çıkacaktır.

Yerleştirme sonuçlarına göre Fen Lisesi, Anadolu Lisesi,  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz; alanında uzman öğretmen kadromuzla birlikte bire bir ilgi, güçlü bir rehberlik ve büyük bir özveriyle çok güzel başarılara imza atmışlardır. Özellikle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz için çevre tarafından “ İlk yılınızda kazanamazsınız ” vurgusunun yapılması öğrencilerimizi yıpratırken veli- öğretmen- öğrenci üçlüsünün güzel koordine olmasıyla imkansızı başardığımızı düşünüyorum. Çünkü başarı her zaman,  düzenli bir takiple doğru geri bildirimle gelir.

  Öğrencilerimiz Tıp, Diş Hekimliği, Hukuk, Mimarlık Fakültelerine; İnşaat, Bilgisayar, Makine, Uçak Mühendisliklerine, Hemşirelik Bölümü ve farklı branşlarda öğretmenliklere; Hacettepe, Marmara, İstanbul, Ankara, 9 Eylül gibi ülkemizin gözde üniversitelerine yerleşmişlerdir. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar diliyorum. Yeni eğitim öğretim dönemi için kayıtlarımız devam etmektedir. Güneş Özel Öğretim Kursu olarak kayıtlarımıza yoğun ilginiz için tüm Seydişehir halkına  teşekkür ederiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.