GÜNEŞ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BU YILDA FARKINI ORTAYA KOYDU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.08.2019 - 09:28, Güncelleme: 21.08.2019 - 09:28
 

GÜNEŞ ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI BU YILDA FARKINI ORTAYA KOYDU

Güneş Özel Eğitim Kurumları bu yıl da ilçemizde bireysel ve kitlesel başarılarda kendini ispatladı.

2019  YKS   Sonuçlarına  göre Güneş Özel Eğitim Kurumları’ndan 11 öğrenci Tıp Fakültesi, 6 öğrenci Diş Hekimliği Fakültesi, 2 öğrenci ODTÜ, 9 öğrenci Hukuk Fakültesi, 14 öğrenci Mühendislik Fakültesi, 2 öğrenci Psikoloji, 2 öğrenciVeterinerlik Fakültesi, 2 öğrenci Beslenme ve Diyetetik, 26 öğrenci Öğretmenlik, 8 öğrenci Hemşirelik, 27 öğrencimiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 28 öğrenci Sağlık Hizmetleri M.Y.O bölümlerine yerleştiler. Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail SAYLAM konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bu başarı, planlı programlı, disiplinli ve tecrübeli, yetkin bir kadronun çalışmasının sonucunda ortaya çıkan bir başarıdır. Güvenilir, sıcak ve samimi bir eğitim ortamına sahip oluşumuz öğrencilerimiz için önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur.  Aynı zamanda güçlü rehberlik servisimizle sürecin planlanması ve uygulanması, ödevlendirme, ödev kontrolü, deneme, konu tarama sınavları, sınavların değerlendirilmesi, öğrencilerimiz ve velilerimizin süreçle ilgili bilgilendirme çalışmaları, öğrencilerimize psikolojik destek ve moral motivasyon çalışmaları özenle yürütülmüştür. Sınav sonrası aşamada rehberlik servisimiz tarafından nokta atışı yapılan tercihlerle öğrencilerimiz öncelikli hedeflerine ulaştırılmıştır. Güneş Özel Öğretim Kurumları birlikte başarmanın adıdır. Bu başarıya katkı sağlayan değerli velilerimize okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize Güneş ve Güneşim’in öğretmen ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Biz Seydişehir halkına, Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kurumları olarak değer verdik ve değer bulduk. Bu başarı tüm Güneş ve Güneşim ailesinin ve Seydişehir’in başarısıdır. Sizlerde yeni başarılarımıza tanık olmak ve bizimle başarıya ulaşmak için Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kurumları’nda yerinizi alınız. Erken kayıt avantajlarımız devam etmektedir.”
Güneş Özel Eğitim Kurumları bu yıl da ilçemizde bireysel ve kitlesel başarılarda kendini ispatladı.

2019  YKS   Sonuçlarına  göre Güneş Özel Eğitim Kurumları’ndan 11 öğrenci Tıp Fakültesi, 6 öğrenci Diş Hekimliği Fakültesi, 2 öğrenci ODTÜ, 9 öğrenci Hukuk Fakültesi, 14 öğrenci Mühendislik Fakültesi, 2 öğrenci Psikoloji, 2 öğrenciVeterinerlik Fakültesi, 2 öğrenci Beslenme ve Diyetetik, 26 öğrenci Öğretmenlik, 8 öğrenci Hemşirelik, 27 öğrencimiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 28 öğrenci Sağlık Hizmetleri M.Y.O bölümlerine yerleştiler.

Güneş Özel Öğretim Kurumları Kurucu Müdürü İsmail SAYLAM konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Bu başarı, planlı programlı, disiplinli ve tecrübeli, yetkin bir kadronun çalışmasının sonucunda ortaya çıkan bir başarıdır. Güvenilir, sıcak ve samimi bir eğitim ortamına sahip oluşumuz öğrencilerimiz için önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur.

 Aynı zamanda güçlü rehberlik servisimizle sürecin planlanması ve uygulanması, ödevlendirme, ödev kontrolü, deneme, konu tarama sınavları, sınavların değerlendirilmesi, öğrencilerimiz ve velilerimizin süreçle ilgili bilgilendirme çalışmaları, öğrencilerimize psikolojik destek ve moral motivasyon çalışmaları özenle yürütülmüştür. Sınav sonrası aşamada rehberlik servisimiz tarafından nokta atışı yapılan tercihlerle öğrencilerimiz öncelikli hedeflerine ulaştırılmıştır.

Güneş Özel Öğretim Kurumları birlikte başarmanın adıdır. Bu başarıya katkı sağlayan değerli velilerimize okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize Güneş ve Güneşim’in öğretmen ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Biz Seydişehir halkına, Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kurumları olarak değer verdik ve değer bulduk. Bu başarı tüm Güneş ve Güneşim ailesinin ve Seydişehir’in başarısıdır.

Sizlerde yeni başarılarımıza tanık olmak ve bizimle başarıya ulaşmak için Güneş ve Güneşim Özel Öğretim Kurumları’nda yerinizi alınız. Erken kayıt avantajlarımız devam etmektedir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.