GÜNEŞ’LE TANIŞMA SINAVI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2018 - 02:18, Güncelleme: 17.03.2018 - 02:18
 

GÜNEŞ’LE TANIŞMA SINAVI

İlçemize eğitim öğretim alanında yeni bir değer katan Güneş Özel Öğretim Kursu bursluluk sınavı ile yeni öğrencileriyle tanışmaya hazırlanıyor.

Bu amaçla Kurucu Müdür İsmail Saylam,  24 Mart Cumartesi 9. sınıf ve 10. Sınıf öğrencilerine, 25 Mart Pazar günü 11. Sınıf öğrencilerine, kontenjanlarını sınırlı tutarak, kendi binalarında bursluluk sınavı yapacaklarını açıkladı. Seydişehir’in eğitim güneşi, Güneş Özel Öğretim Kursu olarak eğitimde düzen, disiplin ekseninde öğrenciye ve veliye güven veren, başarı odaklı çalışmalarla öğrencilerin geleceğini aydınlatmayı hedeflediklerini belirtti. Güneşli bir gelecek için, gelin siz de ‘Güneşle Tanışın’ mesajını verdi. Tüm öğrencilere başarılar diledi.
İlçemize eğitim öğretim alanında yeni bir değer katan Güneş Özel Öğretim Kursu bursluluk sınavı ile yeni öğrencileriyle tanışmaya hazırlanıyor.

Bu amaçla Kurucu Müdür İsmail Saylam,  24 Mart Cumartesi 9. sınıf ve 10. Sınıf öğrencilerine, 25 Mart Pazar günü 11. Sınıf öğrencilerine, kontenjanlarını sınırlı tutarak, kendi binalarında bursluluk sınavı yapacaklarını açıkladı.

Seydişehir’in eğitim güneşi, Güneş Özel Öğretim Kursu olarak eğitimde düzen, disiplin ekseninde öğrenciye ve veliye güven veren, başarı odaklı çalışmalarla öğrencilerin geleceğini aydınlatmayı hedeflediklerini belirtti. Güneşli bir gelecek için, gelin siz de ‘Güneşle Tanışın’ mesajını verdi. Tüm öğrencilere başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.