GÜNEŞ’TEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.07.2018 - 01:52, Güncelleme: 07.07.2018 - 01:52
 

GÜNEŞ’TEN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

İlçemizde Özel öğretim kurumlarından Güneş Özel Eğitim Kursları personelleri Müdürlerine sürpriz doğum günü partisi düzenlediler...

İlçemizde Özel öğretim kurumlarından Güneş Özel Eğitim Kursları personelleri Müdürlerine sürpriz doğum günü partisi düzenlediler. Eğitim kurumun Personeli, müdürleri   İsmail Saylam’ın doğum günü münasebetiyle haber etmeden  doğum günü partisi düzenleyerek  sürpriz yaptılar. Personeller  eşiyle iş birliği yaparak, doğum günü partisini hazırladıktan sonra müdürlerini arayarak acele bir şekilde kuruma gelmelerini sağladılar. Kuruma gelen Müdür İsmail Saylam kendisi için hazırlanan doğum günü  pastasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Duygulan Eğitimci İsmail Saylam,  eşi, personel ve öğrencilerine sürpriz parti için teşekkür ederek, kendi elleri ile kestiği pastayı konuklara ikram etti.
İlçemizde Özel öğretim kurumlarından Güneş Özel Eğitim Kursları personelleri Müdürlerine sürpriz doğum günü partisi düzenlediler...

İlçemizde Özel öğretim kurumlarından Güneş Özel Eğitim Kursları personelleri Müdürlerine sürpriz doğum günü partisi düzenlediler.

Eğitim kurumun Personeli, müdürleri   İsmail Saylam’ın doğum günü münasebetiyle haber etmeden  doğum günü partisi düzenleyerek  sürpriz yaptılar.

Personeller  eşiyle iş birliği yaparak, doğum günü partisini hazırladıktan sonra müdürlerini arayarak acele bir şekilde kuruma gelmelerini sağladılar. Kuruma gelen Müdür İsmail Saylam kendisi için hazırlanan doğum günü  pastasını görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Duygulan Eğitimci İsmail Saylam,  eşi, personel ve öğrencilerine sürpriz parti için teşekkür ederek, kendi elleri ile kestiği pastayı konuklara ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.