GÜNYELİLİ MİNİKLER AĞAÇ DİKTİ

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2019 - 01:42, Güncelleme: 21.03.2019 - 01:42
 

GÜNYELİLİ MİNİKLER AĞAÇ DİKTİ

Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi Orman haftası etkinlikleri kapsamında, fidan dikme etkinliği düzenledi.

Günyeli kreşinde eğitim gören çocuklarla beraber Seydişehir Orman Fidan Şefliğine yaptıkları gezinin ardından fidan dikme etkinliği düzenleyen Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Gülizar Bükücü etkinlik ile ilgili : "Geleceğin büyükleri olan çocuklara yeşili sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla ağaç çeşitleri tanıtılıp, ağaç dikmenin önemini anlatmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Gökçehüyük OGM’ye bağlı ağaçlandırma sahasında yeşillendirme çalışmasına katılan çocuklarımız 'bizim de bir ağacımız olsun' diyerek fidan diktiler. Ağaç dikimi esnasında çocuklar, aralarında keyifli konuşmalar ve bilgi alışverişinde bulundular. Fidanları dikerken, toprakla oynamanın zevkini yaşayan çocuklarımız ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler. Doğaya saygılı ve seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız. Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Seydişehir Orman Fidanlık Şefliğine Ve Orman İşletme Şefliğine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi Orman haftası etkinlikleri kapsamında, fidan dikme etkinliği düzenledi.

Günyeli kreşinde eğitim gören çocuklarla beraber Seydişehir Orman Fidan Şefliğine yaptıkları gezinin ardından fidan dikme etkinliği düzenleyen Günyeli Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Gülizar Bükücü etkinlik ile ilgili :

"Geleceğin büyükleri olan çocuklara yeşili sevdirmek, korumak ve bilgilendirmek amacıyla ağaç çeşitleri tanıtılıp, ağaç dikmenin önemini anlatmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Orman Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Gökçehüyük OGM’ye bağlı ağaçlandırma sahasında yeşillendirme çalışmasına katılan çocuklarımız 'bizim de bir ağacımız olsun' diyerek fidan diktiler. Ağaç dikimi esnasında çocuklar, aralarında keyifli konuşmalar ve bilgi alışverişinde bulundular. Fidanları dikerken, toprakla oynamanın zevkini yaşayan çocuklarımız ağaçlarını diktikten sonra can suyu verdiler. Doğaya saygılı ve seven bir nesil yetiştirmenin mutluluğunu yaşamış bulunmaktayız. Bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmayan Seydişehir Orman Fidanlık Şefliğine Ve Orman İşletme Şefliğine ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.