GÜREŞ TAKIMI, BARTIN GRUP ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2019 - 10:43, Güncelleme: 30.04.2019 - 10:43
 

GÜREŞ TAKIMI, BARTIN GRUP ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDI

Belediye Spor Güreş Takımı Bartın Grup Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Konya’da yapılan 23 Nisan grekoromen güreş müsabakaları 11-12 yaş gurubunda Beşir Esgin, Mert Güner, Furkan İnce, Emirhan Balcı, Mehmet Doğan, Afşin Turan Avan,  Ahmet Bilici, Yaşar Bilgi, Harun Kaplan ve Velihan Çelik derece alarak Bartın’da yapılacak olan gurup şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. Güreş Antrenörleri Harun Bozçiçek amaçlarının güreş yatılı eğitim merkezine sporcu yetiştirmek olduğunu, bünyelerinde bulunan 75 lisanslı sporcunun ileride Türkiye, Avrupa hatta Dünya Şampiyonları olabilmeleri için çaba harcadıklarını belirterek; “Artık Seydişehir’de ata sporunda geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için alt yapı çalışmalarına önem veriyoruz. Şimdiye kadar birçok sporcuyu Türkiye Yatılı Güreş Eğitim Merkezi’ne gönderdik. Umut ediyorum ki ileride, bu genç evlatlarımız Türkiye’de ki başarılarının yanı sıra bütün dünyada da Türk Bayrağını göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı okutturacaktır. Çalışmalarımızı bu minvalde sürdüreceğiz.” dedi.
Belediye Spor Güreş Takımı Bartın Grup Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Konya’da yapılan 23 Nisan grekoromen güreş müsabakaları 11-12 yaş gurubunda Beşir Esgin, Mert Güner, Furkan İnce, Emirhan Balcı, Mehmet Doğan, Afşin Turan Avan,  Ahmet Bilici, Yaşar Bilgi, Harun Kaplan ve Velihan Çelik derece alarak Bartın’da yapılacak olan gurup şampiyonasına gitmeye hak kazandılar.

Güreş Antrenörleri Harun Bozçiçek amaçlarının güreş yatılı eğitim merkezine sporcu yetiştirmek olduğunu, bünyelerinde bulunan 75 lisanslı sporcunun ileride Türkiye, Avrupa hatta Dünya Şampiyonları olabilmeleri için çaba harcadıklarını belirterek; “Artık Seydişehir’de ata sporunda geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek için alt yapı çalışmalarına önem veriyoruz. Şimdiye kadar birçok sporcuyu Türkiye Yatılı Güreş Eğitim Merkezi’ne gönderdik. Umut ediyorum ki ileride, bu genç evlatlarımız Türkiye’de ki başarılarının yanı sıra bütün dünyada da Türk Bayrağını göndere çektirerek, İstiklal Marşımızı okutturacaktır. Çalışmalarımızı bu minvalde sürdüreceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.