GÜREŞ TAKIMI İMKÂNSIZLIKLAR NEDENİYLE SADECE MİNİKLERDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2016 - 04:33, Güncelleme: 04.02.2016 - 04:33
 

GÜREŞ TAKIMI İMKÂNSIZLIKLAR NEDENİYLE SADECE MİNİKLERDE FAALİYET GÖSTERİYOR

Belediye spor güreş takımı imkânsızlıklar nedeniyle sadece miniklerde faaliyet gösteriyor.

Güreş Antrenörü Harun Bozçiçek ve Abdullah Ünver nezaretinde çalışan Seydişehir spor kulübü güreş takımı miniklerde 80 sporcu ile kapalı spor salonundaki güreş bölümünde çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ediyor. Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın da ziyaret ettiği minikler güreş takımımız yurdumuzun belirli yerlerinde bulunan güreş eğitim merkezlerine sporcu göndermek ve ilerisinde ilçemizde güreş takımının alt yapısını oluşturarak liglere katılmak istiyor. Dünya çapında önemli güreş sporu kulüplerinden olan Seydişehir Etibank güreş takımı Ali Kayak, Sezgin Ayık, İsmail Faikoğlu gibi dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştirmişti. Şimdi ise imkânsızlıklar nedeniyle minikler kategorisi ile çalışmalarını sürdüren güreş antrenörleri; “Eskiden ata sporumuz güreş denince ilk akla gelen Seydişehir’di. Buradan önemli güreşçiler yetiştirilerek milli takıma kazandırıldı. Gönül arzu ediyor ki güreşteki parlak dönemleri yaşayalım. Ama bu biraz imkân meselesi. ETİ A.Ş. güreş sporumuzun gelişmesine yeterli desteği verirse ilçemizde eskisi gibi güreş sporunda başarılar elde etmek mümkün.” dediler.
Belediye spor güreş takımı imkânsızlıklar nedeniyle sadece miniklerde faaliyet gösteriyor.

Güreş Antrenörü Harun Bozçiçek ve Abdullah Ünver nezaretinde çalışan Seydişehir spor kulübü güreş takımı miniklerde 80 sporcu ile kapalı spor salonundaki güreş bölümünde çalışmalarına düzenli bir şekilde devam ediyor.

Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’ın da ziyaret ettiği minikler güreş takımımız yurdumuzun belirli yerlerinde bulunan güreş eğitim merkezlerine sporcu göndermek ve ilerisinde ilçemizde güreş takımının alt yapısını oluşturarak liglere katılmak istiyor.

Dünya çapında önemli güreş sporu kulüplerinden olan Seydişehir Etibank güreş takımı Ali Kayak, Sezgin Ayık, İsmail Faikoğlu gibi dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştirmişti. Şimdi ise imkânsızlıklar nedeniyle minikler kategorisi ile çalışmalarını sürdüren güreş antrenörleri; “Eskiden ata sporumuz güreş denince ilk akla gelen Seydişehir’di. Buradan önemli güreşçiler yetiştirilerek milli takıma kazandırıldı. Gönül arzu ediyor ki güreşteki parlak dönemleri yaşayalım. Ama bu biraz imkân meselesi. ETİ A.Ş. güreş sporumuzun gelişmesine yeterli desteği verirse ilçemizde eskisi gibi güreş sporunda başarılar elde etmek mümkün.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.