Gürkan Uğur Yıldız Gençler Muay THahi Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.10.2023 - 17:00, Güncelleme: 07.10.2023 - 17:06
 

Gürkan Uğur Yıldız Gençler Muay THahi Şampiyonasında Gümüş Madalya Kazandı

Seydişehir li Muay thai sporcu Gürkan Uğur Yıldız Gençler Muay THahi Şampiyonasında 63,5 kiloda Rus RakibiAndrei Vlasov , rakibi ile yaptığı final maçını kaybederek Dünya 2. Oldu.

  Cumhuriyetin 100. Yılı sebebiyle  29 Eylül 08 Ekim 2023 tarihlerinde Antalya Kemer ilçesinde 65 ülkeden 1000'e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada,  10-11 yaş çocuklar, 12-13 yaş yıldızlar, 14-15 alt gençler, 16-17 üst gençler kategorisinde  Türkiye'den 120 sporcu mücadele ederken . Seydişehir de uzun yıllar sonra dünya çapında bir müsabakada ter dökerek derece alan bir  sporcumuz oldu. Seydişehir'de çocuklarını diğer sporculardan ayırmayan azimli muay thai hocası Serkan Yıldız, yoğun çalışmalar sonrası oğlu Gürkan Uğur Yıldız’ı 2022 yılında Avrupa 2.si yaparak gümüş madalya kazandıran hocası SerkanYıldız benim Dünya Şampiyonasına katılmak hedefimdi ben katılamadım öğrencim ve oğlum olan Gürkan Uğur gerçekleştiriyor dedi. 14 yaşındaki Gürkan Uğur Yıldız 2022 yılında  Avrupa 2.si olmuştu. Yapılan çok sayıda mücadeleden sonra final maçında yenilerek 2 . olan Gürkan Uğur Yıldız Ülkemizin bayrağını birinci olarak dalgalandırmak isterdik ama olmadı diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Yıldız  Zor mücadeleler geçirdik .Ama bu yenilgi kendisini hedefi olan Dünya Şampiyonluğundan ala koymayacağını daha çok çalışarak önümüzdeki yıllarda Dünya Şampiyonu olmayı hedeflediğini söyleyerek kedisini destekleyen herkese teşekkür etti.
Seydişehir li Muay thai sporcu Gürkan Uğur Yıldız Gençler Muay THahi Şampiyonasında 63,5 kiloda Rus RakibiAndrei Vlasov , rakibi ile yaptığı final maçını kaybederek Dünya 2. Oldu.

 

Cumhuriyetin 100. Yılı sebebiyle  29 Eylül 08 Ekim 2023 tarihlerinde Antalya Kemer ilçesinde 65 ülkeden 1000'e yakın sporcunun katıldığı şampiyonada,  10-11 yaş çocuklar, 12-13 yaş yıldızlar, 14-15 alt gençler, 16-17 üst gençler kategorisinde  Türkiye'den 120 sporcu mücadele ederken .

Seydişehir de uzun yıllar sonra dünya çapında bir müsabakada ter dökerek derece alan bir  sporcumuz oldu.

Seydişehir'de çocuklarını diğer sporculardan ayırmayan azimli muay thai hocası Serkan Yıldız, yoğun çalışmalar sonrası oğlu Gürkan Uğur Yıldız’ı 2022 yılında Avrupa 2.si yaparak gümüş madalya kazandıran hocası SerkanYıldız benim Dünya Şampiyonasına katılmak hedefimdi ben katılamadım öğrencim ve oğlum olan Gürkan Uğur gerçekleştiriyor dedi.

14 yaşındaki Gürkan Uğur Yıldız 2022 yılında  Avrupa 2.si olmuştu.

Yapılan çok sayıda mücadeleden sonra final maçında yenilerek 2 . olan Gürkan Uğur Yıldız Ülkemizin bayrağını birinci olarak dalgalandırmak isterdik ama olmadı diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Yıldız  Zor mücadeleler geçirdik .Ama bu yenilgi kendisini hedefi olan Dünya Şampiyonluğundan ala koymayacağını daha çok çalışarak önümüzdeki yıllarda Dünya Şampiyonu olmayı hedeflediğini söyleyerek kedisini destekleyen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.