"Güzel Hutbe Okuma" Yarışmasında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 1.Oldu

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2018 - 12:26, Güncelleme: 28.12.2018 - 12:26
 

"Güzel Hutbe Okuma" Yarışmasında Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi 1.Oldu

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya İl birincisi oldu.

Konya'da düzenlenen Konya bölge yarışmaların ilk ayağı olan ’Güzel Hutbe Okuma Yarışması’ yapıldı. Yarışmada, birinciliği Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesinden 11 sınıf öğrencisi Fatih Belan aldı. 28 okullun  Katıldığı yarışmada 1-Seydişehir Anadolu İmam hatip Lisesi 2- Mahmut Sami  Ramazanoğlu Anadolu İmam hatip Lisesi 3-Bosna Hersek  Anadolu İmam hatip Lisesin oldu. Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü  Bayram Ali Çelik yaptığı açıklamada: “Seydişehir Anadolu İmam Lisesi 11 sınıf öğrencisi Fatih Belan 28 okulun katıldığı yarışmada okulumuzu temsilen katıldığı yarışmada üstün performans göstererek Konya geneli birincisi olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Üst  üste  Üçüncü kez  Konya birincisi olan öğrencimiz Fatih Belan bölgeler arası hutbe okuma yarışmasında Konya’yı temsil edecek. Bize bu başarıyı getiren öğrencimiz Çağatay Fatih Belan öğretmeni Ali Demirel,  Müdür Yardımcısı Mehmet Kacaroğlu ,Seydişehir Din Eğitimi Derneği Başkanı Kemal Arslan ve yarışmaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederim” dedi.
Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya İl birincisi oldu.

Konya'da düzenlenen Konya bölge yarışmaların ilk ayağı olan ’Güzel Hutbe Okuma Yarışması’ yapıldı.

Yarışmada, birinciliği Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesinden 11 sınıf öğrencisi Fatih Belan aldı.

28 okullun  Katıldığı yarışmada

1-Seydişehir Anadolu İmam hatip Lisesi

2- Mahmut Sami  Ramazanoğlu Anadolu İmam hatip Lisesi

3-Bosna Hersek  Anadolu İmam hatip Lisesin oldu.

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü  Bayram Ali Çelik yaptığı açıklamada:

“Seydişehir Anadolu İmam Lisesi 11 sınıf öğrencisi Fatih Belan 28 okulun katıldığı yarışmada okulumuzu temsilen katıldığı yarışmada üstün performans göstererek Konya geneli birincisi olarak bizlere büyük bir gurur yaşattı. Üst  üste  Üçüncü kez  Konya birincisi olan öğrencimiz Fatih Belan bölgeler arası hutbe okuma yarışmasında Konya’yı temsil edecek. Bize bu başarıyı getiren öğrencimiz Çağatay Fatih Belan öğretmeni Ali Demirel,  Müdür Yardımcısı Mehmet Kacaroğlu ,Seydişehir Din Eğitimi Derneği Başkanı Kemal Arslan ve yarışmaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerini tebrik ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.