En Büyük Zihinler Arasında KONUK’ta Var

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2019 - 12:02, Güncelleme: 02.01.2019 - 12:02
 

En Büyük Zihinler Arasında KONUK’ta Var

İş ve ekonomi dergisi FORBES, 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'u Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri listesine aldı. Forbes Dergisi, "Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri" listesinde Türkiye'den birçok önemli isme yer verdi. Dergi listesinde Abdullah Kiğılı, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, İnan Kıraç, Ahmet Çalık, Hüsnü Özyiğin, Murat Ülker, Nihat Özdemir, Ömer Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Tuncay Özilhan, Muhtar Kent ve Rahmi Koç gibi isimlere yer verirken Konyalı bir isim de listeye girdi. RECEP KONUK LİSTEDE Konya Şeker'i 14 yılda hızla büyüten ve geliştiren Recep Konuk "Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri" listesine girdi. Dergi, Konuk hakkında, "Kendi halinde, küçük bir kooperatif olan Konya Şeker'in 14 yılda 45 fabrika ülke sınırlarını aşan bir gıda markası haline dönüşmesine liderlik etti." yorumunu yaptı. "Daha önemlisi kendi geliştirdiği "devridaim" modeliyle Türk tarım sanayisinin sosyal ve ekonomik dönüşümünde tarih yazdı; binlerce çiftçinin hayatını değiştirdi. "Yapan yok, o zaman yapılmaz" ezberini bozup birlikte iş yapmaktan başka çaresi olmayanlar için umudu yeşertti" değerlendirmesini yapan dergi, Recep Konuk'un açıklamalarına da yer verdi.

İş ve ekonomi dergisi FORBES, 25. ve 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili ve PANKOBİRLİK Genel Başkanı Recep Konuk'u Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri listesine aldı.

Forbes Dergisi, "Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri" listesinde Türkiye'den birçok önemli isme yer verdi. Dergi listesinde Abdullah Kiğılı, Bülent Eczacıbaşı, Cem Boyner, İnan Kıraç, Ahmet Çalık, Hüsnü Özyiğin, Murat Ülker, Nihat Özdemir, Ömer Koç, Suzan Sabancı Dinçer, Tuncay Özilhan, Muhtar Kent ve Rahmi Koç gibi isimlere yer verirken Konyalı bir isim de listeye girdi.

RECEP KONUK LİSTEDE
Konya Şeker'i 14 yılda hızla büyüten ve geliştiren Recep Konuk "Türkiye'nin Yaşayan En Büyük Zihinleri" listesine girdi.
Dergi, Konuk hakkında, "Kendi halinde, küçük bir kooperatif olan Konya Şeker'in 14 yılda 45 fabrika ülke sınırlarını aşan bir gıda markası haline dönüşmesine liderlik etti." yorumunu yaptı.
"Daha önemlisi kendi geliştirdiği "devridaim" modeliyle Türk tarım sanayisinin sosyal ve ekonomik dönüşümünde tarih yazdı; binlerce çiftçinin hayatını değiştirdi. "Yapan yok, o zaman yapılmaz" ezberini bozup birlikte iş yapmaktan başka çaresi olmayanlar için umudu yeşertti" değerlendirmesini yapan dergi, Recep Konuk'un açıklamalarına da yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.