SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE 23 KİŞİ DAHA AÇIĞA ALINDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2016 - 02:13, Güncelleme: 19.08.2016 - 02:13
 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'NDE 23 KİŞİ DAHA AÇIĞA ALINDI

OHAL kapsamında ve cemaat ile aralarında bağı bulunan yüzlerce kişinin açığa alındığı Selçuk Üniversitesi’nde 23 kişinin daha açığa alınmasıyla toplam açığa alınanların sayısı 263’e ulaştı. Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünün yaptığı resmi açıklama, “FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında yapılan incelemeler ve elde edilen deliller ışığında Selçuk Üniversitesi bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan 20 akademik ve 3 idari olmak üzere 23 kişi daha açığa alınmıştır. Böylelikle üniversitemiz bünyesinde açığa alınan toplan akademik ve idari personel sayısı 263’e ulaşmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyrulur.” Şeklindedir.

OHAL kapsamında ve cemaat ile aralarında bağı bulunan yüzlerce kişinin açığa alındığı Selçuk Üniversitesi’nde 23 kişinin daha açığa alınmasıyla toplam açığa alınanların sayısı 263’e ulaştı.

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünün yaptığı resmi açıklama,

“FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında yapılan incelemeler ve elde edilen deliller ışığında Selçuk Üniversitesi bünyesinde çeşitli birimlerde görev yapan 20 akademik ve 3 idari olmak üzere 23 kişi daha açığa alınmıştır. Böylelikle üniversitemiz bünyesinde açığa alınan toplan akademik ve idari personel sayısı 263’e ulaşmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.”

Şeklindedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.