HALİM HOCA’DA KİTAP YAZANLAR KERVANINA KATILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 15.11.2022 - 12:28, Güncelleme: 15.11.2022 - 13:28
 

HALİM HOCA’DA KİTAP YAZANLAR KERVANINA KATILDI

Emekli öğretmen Hacı Halim Kartal’ın ‘Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat’ isimli kitabı yayınladı.

Seydişehir İncesu doğumlu, Enis Şanlıoğlu Lisesinden emekli Edebiyat öğretmeni Hacı Halim Kartal’ın ilk kitabının içeriğinde sosyal sitelerde yayınlanan makalelerinden derlediği ‘Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat’ kitabı okuyucularla buluştu. 379 sayfalık kitabın takdimi rahmetli şair/yazar Bahattin Paslı tarafından kaleme alındı. Kitabı hakkında eğitimci yazar Kartal, “Unutulup gitmesin diye dostlara armağan olsun. Evrakı perişanımdan seçip ‘Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat’ adıyla yayınladığım bu ilk naçiz eserimi annem Sultan Kartal ve babam Hasan Kartal olmak üzere üzerimde hepsinin emeği olduğunu düşündüğüm aileme, öğretmenlerime ve tüm İncesululara ithaf ediyorum” dedi.
Emekli öğretmen Hacı Halim Kartal’ın ‘Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat’ isimli kitabı yayınladı.

Seydişehir İncesu doğumlu, Enis Şanlıoğlu Lisesinden emekli Edebiyat öğretmeni Hacı Halim Kartal’ın ilk kitabının içeriğinde sosyal sitelerde yayınlanan makalelerinden derlediği ‘Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat’ kitabı okuyucularla buluştu.

379 sayfalık kitabın takdimi rahmetli şair/ yazar Bahattin Paslı tarafından kaleme alındı.

Kitabı hakkında eğitimci yazar Kartal, “Unutulup gitmesin diye dostlara armağan olsun. Evrakı perişanımdan seçip ‘Dereden Tepeden Bir Tutam Hayat’ adıyla yayınladığım bu ilk naçiz eserimi annem Sultan Kartal ve babam Hasan Kartal olmak üzere üzerimde hepsinin emeği olduğunu düşündüğüm aileme, öğretmenlerime ve tüm İncesululara ithaf ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.