HALK EĞİTİMDEN AĞAÇ BUDAMA KURSU

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2013 - 12:21, Güncelleme: 24.01.2013 - 12:21
 

HALK EĞİTİMDEN AĞAÇ BUDAMA KURSU

Meyve bahçelerinde gübreleme ve budama kurslarına ilgi devam ediyor.

  Meyve bahçelerinde gübreleme ve budama kurslarına ilgi devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen gübreleme ve budama kurslarının üçüncüsü bitmek üzere iken talebin fazla  olması sebebi ile dördüncüsün açılması için çalışmaların başladığı öğrenildi. İlçe Tarım Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi İbrahim Bilici’nin hocalığını yaptığı kursun üçüncü bölümü 18 Aralıkta açılmış ve 31 kursiyer katılmıştı. Uygulamalı bir kurs olduğu için kursiyerleri sıkmayan “Meyve bahçelerinde gübreleme ve budama” kurslarının devam edeceği öğrenildi
Meyve bahçelerinde gübreleme ve budama kurslarına ilgi devam ediyor.

 

Meyve bahçelerinde gübreleme ve budama kurslarına ilgi devam ediyor.

Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen gübreleme ve budama kurslarının üçüncüsü bitmek üzere iken talebin fazla  olması sebebi ile dördüncüsün açılması için çalışmaların başladığı öğrenildi.

İlçe Tarım Müdürlüğünden Ziraat Mühendisi İbrahim Bilici’nin hocalığını yaptığı kursun üçüncü bölümü 18 Aralıkta açılmış ve 31 kursiyer katılmıştı.

Uygulamalı bir kurs olduğu için kursiyerleri sıkmayan “Meyve bahçelerinde gübreleme ve budama” kurslarının devam edeceği öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.