HARUN TÜFEKÇİ’YE AK PARTİ’DE ÖNEMLİ GÖREV

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2018 - 09:50, Güncelleme: 15.09.2018 - 09:50
 

HARUN TÜFEKÇİ’YE AK PARTİ’DE ÖNEMLİ GÖREV

Hemşerimiz Harun Tüfekçi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla, yeni bir üs göreve atandı.

            Eski AK Parti Konya Milletvekili ve bakan yardımcısı Harun Tüfekçi, geçtiğimiz gün yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olmuştu. Şimdi yeni bir üs görev verilerek Genel Merkez SKM ( Seçim ve Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı görevine getirildi.               Harun Tüfekçi kimdir? Harun Tüfekçi, 30 Ocak 1971'de Konya Seydişehir'de doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Sabriye'dir. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukatlık yaptı. 22. Dönem Konya Milletvekili. 22. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. 23. dönemde de aynı görevi yeniden üstlendi. Orta düzeyde İngilizce, Arapça bilen Tüfekçi, evli ve 3 çocuk babası.
Hemşerimiz Harun Tüfekçi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla, yeni bir üs göreve atandı.

            Eski AK Parti Konya Milletvekili ve bakan yardımcısı Harun Tüfekçi, geçtiğimiz gün yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olmuştu. Şimdi yeni bir üs görev verilerek Genel Merkez SKM ( Seçim ve Koordinasyon Merkezi) Başkanlığı görevine getirildi.

 

            Harun Tüfekçi kimdir?

Harun Tüfekçi, 30 Ocak 1971'de Konya Seydişehir'de doğdu. Babasının adı Ömer, annesinin adı Sabriye'dir. Avukat; İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Serbest avukatlık yaptı. 22. Dönem Konya Milletvekili. 22. dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu. 23. dönemde de aynı görevi yeniden üstlendi. Orta düzeyde İngilizce, Arapça bilen Tüfekçi, evli ve 3 çocuk babası.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.