HASAN ÇALI BEŞİNCİ KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2016 - 01:22, Güncelleme: 12.10.2016 - 01:22
 

HASAN ÇALI BEŞİNCİ KEZ BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

23 Yerleşim alanından toplamda 132.000 Dekar alanda Tarımsal sulama hizmeti veren Seydişehir Gevrekli Sulama Birliği başkanlığına Hasan Çalı tekrar seçildi.

Gevrekli sulama Birliği başkanlığına beşinci kez seçilen Hasan Çalı tekrar başkan seçildikten sonra yaptığı açıklamada yönetim kuruluna, meclis üyelerine ve bölge çiftçisine gösterdikleri teveccüh ve destekten teşekkür etti. Başkan Çalı görevi süresince Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’ye ve DSİ yetkililerine de projelerinin hayata geçirilmesi noktasında göstermiş oldukları yardımlardan dolayı şükranlarını sundu. Uzun yıllar Gevrekli Sulama Birliği başkanlığını yapan olağan kurulda tekrar başkanlığa seçilen Başkan Çalı yaptığı açıklamada şunları söyledi;            “Gevrekli sulama Birliği kurulduğu günden buyana yapmış olduğu çalışmalarla sorumluluk bölgesinde sulanmayan hiçbir alanın olmadığını sulama hizmetlerinde kullanılmak üzere Makine parkını ihtiyaçları doğrultusunda tamamlayarak kendi imkanlarıyla yeni hizmet binasını yaparak hizmete açmıştır. Gerek işletme gerekse idari ve ekonomik anlamda herhangi bir sıkıntının olmadığını söyleyen Başkan Hasan ÇALI Şahsıma ve Yönetim Kuruluma başta bölge çiftçileri olmak üzere Meclis Üyelerine gösterdikleri teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.              Aynı Görevim süresince Orman ve Su işleri Bakan Yardımcımız sayın Harun Tüfekçi Bey’in gerek millet vekilliği döneminde gerekse bakan yardımcılığı döneminde yeni projelerin yapılması ve hayata geçirilmesi konusunda yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Bölge çiftçilerimiz ve Birliğimiz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.                D.S.İ. Genel Müdür yardımcımız Mustafa Uzun Bey’e, D.S.İ 4. Bölge Müdürümüz Birol Çınar Bey’e Bölge Müdür yardımcılarımıza Şube Müdürlerimize İşletmede bizimle beraber olan Mühendis ve tüm çalışanlara çalışmalarımız esnasında bizden her türlü konuda desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür eder şükranlarımı sunarım.               İşletmecilik ikili ilişkiler içerisinde istişare ile daha verimli olan bir çalışmadır. Bundan sonrada bağlı bulunduğumuz Bölge Müdürlüğümüzle birlikte Bölgemizdeki sınırlı su kaynaklarını daha verimli kullanarak başta bölge çiftçilerimiz olmak üzere bölge ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için birlik Meclisimiz ve Birlik Personelimizle gece gündüz demeden çalışmalarımız devam edecektir.              Burada; Bizlere olan güvenlerinden dolayı destek verip, Böyle önemli bir görev ve sorumluluğunun bilincinde olarak her zaman çiftçimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz . Yüce Mevla’m Bu görevde Mahcup etmesin.”
23 Yerleşim alanından toplamda 132.000 Dekar alanda Tarımsal sulama hizmeti veren Seydişehir Gevrekli Sulama Birliği başkanlığına Hasan Çalı tekrar seçildi.

Gevrekli sulama Birliği başkanlığına beşinci kez seçilen Hasan Çalı tekrar başkan seçildikten sonra yaptığı açıklamada yönetim kuruluna, meclis üyelerine ve bölge çiftçisine gösterdikleri teveccüh ve destekten teşekkür etti.

Başkan Çalı görevi süresince Orman ve Su işleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekçi’ye ve DSİ yetkililerine de projelerinin hayata geçirilmesi noktasında göstermiş oldukları yardımlardan dolayı şükranlarını sundu.

Uzun yıllar Gevrekli Sulama Birliği başkanlığını yapan olağan kurulda tekrar başkanlığa seçilen Başkan Çalı yaptığı açıklamada şunları söyledi;            “Gevrekli sulama Birliği kurulduğu günden buyana yapmış olduğu çalışmalarla sorumluluk bölgesinde sulanmayan hiçbir alanın olmadığını sulama hizmetlerinde kullanılmak üzere Makine parkını ihtiyaçları doğrultusunda tamamlayarak kendi imkanlarıyla yeni hizmet binasını yaparak hizmete açmıştır. Gerek işletme gerekse idari ve ekonomik anlamda herhangi bir sıkıntının olmadığını söyleyen Başkan Hasan ÇALI Şahsıma ve Yönetim Kuruluma başta bölge çiftçileri olmak üzere Meclis Üyelerine gösterdikleri teveccüh ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

             Aynı Görevim süresince Orman ve Su işleri Bakan Yardımcımız sayın Harun Tüfekçi Bey’in gerek millet vekilliği döneminde gerekse bakan yardımcılığı döneminde yeni projelerin yapılması ve hayata geçirilmesi konusunda yapmış olduğu çalışmalarından dolayı Bölge çiftçilerimiz ve Birliğimiz adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

               D.S.İ. Genel Müdür yardımcımız Mustafa Uzun Bey’e, D.S.İ 4. Bölge Müdürümüz Birol Çınar Bey’e Bölge Müdür yardımcılarımıza Şube Müdürlerimize İşletmede bizimle beraber olan Mühendis ve tüm çalışanlara çalışmalarımız esnasında bizden her türlü konuda desteklerini esirgemedikleri için çok teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

              İşletmecilik ikili ilişkiler içerisinde istişare ile daha verimli olan bir çalışmadır. Bundan sonrada bağlı bulunduğumuz Bölge Müdürlüğümüzle birlikte Bölgemizdeki sınırlı su kaynaklarını daha verimli kullanarak başta bölge çiftçilerimiz olmak üzere bölge ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için birlik Meclisimiz ve Birlik Personelimizle gece gündüz demeden çalışmalarımız devam edecektir.

             Burada; Bizlere olan güvenlerinden dolayı destek verip, Böyle önemli bir görev ve sorumluluğunun bilincinde olarak her zaman çiftçimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz . Yüce Mevla’m Bu görevde Mahcup etmesin.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.