HASANŞEYHLİ?LERDE BAYRAK EL DEĞİŞTİRDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2015 - 05:42, Güncelleme: 23.02.2015 - 05:42
 

HASANŞEYHLİ?LERDE BAYRAK EL DEĞİŞTİRDİ

İzmir?in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği' nde yapılan olağanüstü genel kurul sonrası bayrak el değiştirdi.

İzmir’in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği' nde yapılan olağanüstü genel kurul sonrası bayrak el değiştirdi. Kongresini barış ve kardeşlik içinde başarıyla tamamlayan Konya Hasanşeyhliler Derneği'nin yeni göreve gelen yöneticileri, bir vefa örneği göstererek eski yöneticilere plaket ve teşekkür beratları verdi. Bu vefalı davranıştan memnuniyet duyan eski başkan Ali Devebacak ve diğer yöneticiler yaptıkları ortak açıklamada teşekkür ederek: "Biz siyaset yapmadık, adamcılık yapmadık, hizmet yaptık. Doğru ve güzel işler yaptık. Yönetime yeni gelen arkadaşlarımız da köyümüz ve ülkemiz adına aynı şeyleri yaparak daha iyi hizmet vereceklerine, çıtayı daha da yükselteceklerine inanıyoruz. Başarılan güzel işler, inanmanın ve azmin eseridir. Bu vesile ile yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun." Dediler. Konya Hasanşeyhliler Derneği'nin Genel Başkanı Yusuf Devebacak: "Göreve yeni gelmelerine rağmen kısa sürede örgütlenerek görev dağılımını yaptıklarını,  tüm Konyalı hemşehrilerini derneklerinin çatısı altında görmek istediklerini, dernek adına köylülerimizin ve diğer hemşehri dostlarımızın kolay erişebilecekleri merkezi bir yerde, ihtiyaçlarına uygun bir lokal aradıklarını" söyledi. Amaçlarının birlik ve beraberlik olduğunun altını çizerek "Büyük başarılar birlik olmanın sonucu ortaya çıkar." diyerek geçmişte hizmetleri geçen yöneticilere ve hayrat sahibi gönül dostlarına teşekkür etti. Dernek binasında düzenlenen ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği yemekli sohbet; Necmettin Çelik, Vehbi Çat ve Halil Kaplan hoca efendilerin okudukları Kur'an tilaveti, sohbet ve dualarla sona erdi.
İzmir?in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği' nde yapılan olağanüstü genel kurul sonrası bayrak el değiştirdi.

İzmir’in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği' nde yapılan olağanüstü genel kurul sonrası bayrak el değiştirdi.

Kongresini barış ve kardeşlik içinde başarıyla tamamlayan Konya Hasanşeyhliler Derneği'nin yeni göreve gelen yöneticileri, bir vefa örneği göstererek eski yöneticilere plaket ve teşekkür beratları verdi.

Bu vefalı davranıştan memnuniyet duyan eski başkan Ali Devebacak ve diğer yöneticiler yaptıkları ortak açıklamada teşekkür ederek: "Biz siyaset yapmadık, adamcılık yapmadık, hizmet yaptık. Doğru ve güzel işler yaptık. Yönetime yeni gelen arkadaşlarımız da köyümüz ve ülkemiz adına aynı şeyleri yaparak daha iyi hizmet vereceklerine, çıtayı daha da yükselteceklerine inanıyoruz. Başarılan güzel işler, inanmanın ve azmin eseridir. Bu vesile ile yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar dileriz. Allah yar ve yardımcıları olsun." Dediler.

Konya Hasanşeyhliler Derneği'nin Genel Başkanı Yusuf Devebacak: "Göreve yeni gelmelerine rağmen kısa sürede örgütlenerek görev dağılımını yaptıklarını,  tüm Konyalı hemşehrilerini derneklerinin çatısı altında görmek istediklerini, dernek adına köylülerimizin ve diğer hemşehri dostlarımızın kolay erişebilecekleri merkezi bir yerde, ihtiyaçlarına uygun bir lokal aradıklarını" söyledi. Amaçlarının birlik ve beraberlik olduğunun altını çizerek "Büyük başarılar birlik olmanın sonucu ortaya çıkar." diyerek geçmişte hizmetleri geçen yöneticilere ve hayrat sahibi gönül dostlarına teşekkür etti.

Dernek binasında düzenlenen ve yoğun bir katılımın gerçekleştiği yemekli sohbet; Necmettin Çelik, Vehbi Çat ve Halil Kaplan hoca efendilerin okudukları Kur'an tilaveti, sohbet ve dualarla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.