HASANŞEYHLİLER?DEN KARABAĞLAR BELEDİYESİ?NE ZİYARET

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2014 - 11:56, Güncelleme: 26.09.2014 - 11:56
 

HASANŞEYHLİLER?DEN KARABAĞLAR BELEDİYESİ?NE ZİYARET

İzmir?in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu? u ziyaret etti.

İzmir’in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ u ziyaret etti. Bu tür ziyaretlerden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “Daha önceden derneğinizi ziyaret etmiştim. Konyalıların derneklerindeki samimi buluşmaları, ülkemiz ve kentlerimiz adına gösterdikleri birlik ve dayanışma hoşuma gitmişti. İlçemde de çok Konyalı yaşıyor. Bu nedenle ziyaretten ayrıca keyif aldım. Güzel Anadolu’muzun tüm insanları ile modern, mutlu ve umutlu yaşamların iskanı olan mamur bir Karabağlar yaratacağız inşallah. Yakın bir gelecekte vatandaşın birçok işini internet ortamında halletmesini sağlayacağız. Artık kimse belediye kapılarında beklemeyecek. Bunun içindir ki milletin sesi ve soluğu olan, yaptığımız ve yapacağımız hizmetlere olgunluk ve halkın isteklerini katan sivil toplum örgütleri başımızın tacıdır.” Diyerek sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti. Konya Hasanşeyhli’ler Derneği Genel Başkanı Ali Devebacak: “Derneğimizin de ilçe sınırları içinde olması nedeniyle yaptığımız bu iadeyi ziyarette, İzmir’in ve özellikle Karabağlar’ın sorunları ile sivil toplum örgütlerinin toplumsal önemi ve belediyelerden beklentilerini konuştuk. Başkan Selvitopu bizleri bir baba şefkati ve halk adamı kimliği ile karşıladı. Birçok konuda fikir alışverişi yaptık, istişarelerde bulunduk. Yararlı bir ziyaret oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi. Dernek yönetim kurulu üyeleri Bayram Çan, Ali Ekber Aydın ve Halil Bal’ın da katılmış olduğu ziyaret, Başkan Selvitopu’na günün anısı olarak dernek logosu taşıyan hediye takdimi ile son buldu.
İzmir?in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu? u ziyaret etti.

İzmir’in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler Derneği, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’ u ziyaret etti.

Bu tür ziyaretlerden büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu “Daha önceden derneğinizi ziyaret etmiştim. Konyalıların derneklerindeki samimi buluşmaları, ülkemiz ve kentlerimiz adına gösterdikleri birlik ve dayanışma hoşuma gitmişti. İlçemde de çok Konyalı yaşıyor. Bu nedenle ziyaretten ayrıca keyif aldım. Güzel Anadolu’muzun tüm insanları ile modern, mutlu ve umutlu yaşamların iskanı olan mamur bir Karabağlar yaratacağız inşallah. Yakın bir gelecekte vatandaşın birçok işini internet ortamında halletmesini sağlayacağız. Artık kimse belediye kapılarında beklemeyecek. Bunun içindir ki milletin sesi ve soluğu olan, yaptığımız ve yapacağımız hizmetlere olgunluk ve halkın isteklerini katan sivil toplum örgütleri başımızın tacıdır.” Diyerek sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti.

Konya Hasanşeyhli’ler Derneği Genel Başkanı Ali Devebacak: “Derneğimizin de ilçe sınırları içinde olması nedeniyle yaptığımız bu iadeyi ziyarette, İzmir’in ve özellikle Karabağlar’ın sorunları ile sivil toplum örgütlerinin toplumsal önemi ve belediyelerden beklentilerini konuştuk. Başkan Selvitopu bizleri bir baba şefkati ve halk adamı kimliği ile karşıladı. Birçok konuda fikir alışverişi yaptık, istişarelerde bulunduk. Yararlı bir ziyaret oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Dernek yönetim kurulu üyeleri Bayram Çan, Ali Ekber Aydın ve Halil Bal’ın da katılmış olduğu ziyaret, Başkan Selvitopu’na günün anısı olarak dernek logosu taşıyan hediye takdimi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.