HASANŞEYHLİLER'İN İFTAR KONUĞU GİRAY BULAK'TI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2013 - 06:01, Güncelleme: 23.07.2013 - 06:01
 

HASANŞEYHLİLER'İN İFTAR KONUĞU GİRAY BULAK'TI

İzmir'in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler, derneklerinde verdikleri iftar yemeğinde ünlü spor adamı Giray Bulak' ı misafir etti.

İzmir'in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler, derneklerinde verdikleri iftar yemeğinde ünlü spor adamı Giray Bulak' ı misafir etti. Trabzon'lu ünlü teknik direktör Giray Bulak, Konyalılar Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Avni Alançay, Ege Bölgesi Konyalılar Derneği Başkanı Seyit Ali Selek ve Kanal 35 TV'den yapımcı Murat Gökhan, Hasanşeyhlilerce verilen iftar yemeğinin onur konuklarıydı. İzmir' de oturan Hasanşeyhliler ile dernek yöneticileri ve Konya köy ve kasabalarına ait sivil toplum kuruluşlarının katıldığı iftar yemeği manevi bir ortam ve hoş bir sohbet içinde geçti. Yoğun ilgi gören ramazan etkinliğinde Konyalı vatandaşlarımız ve diğer davetli konuklar beraberce oruçlarını açarak, birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler. Haber editörümüze bir mesaj veren Giray Bulak: "Hasanşeyh köyünü bir keresinde kendisiyle birlikte ziyaret ettiğim, köyünü ve köylüsünü çok seven işadamı arkadaşım Osman Deniz sayesinde tanıdım. Konya'nın tipik, şirin bir Anadolu köyü. Sıcakkanlı, misafirperver, güleç yüzlü insanları ve temiz bir havası var. Gördüğüm kadarıyla çoğunluğu İzmir'de oturmalarına rağmen köyleriyle irtibatlarını hiç koparmıyorlar. Köyün imarı ve kalkınması konusunda adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Bu beni çok mutlu etti, Anadolu insanına da bu yakışır." Dedi. Konya Hasanşeyhliler Derneği genel başkanı Ali DEVEBACAK: "Artık İzmir'de bilinir – bulunur bir dernek olduk. Burada yaşayan Konyalıların, köyümüzün ve köylülerimizin sesi ve soluğu olma çabasındayız. Yaptığımız bu ve benzeri etkinliklerdeki samimiyet ve yoğun ilgi bunu ispatlıyor. Verdiğimiz iftar yemeğinde yardımlarını ve hizmetlerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza, gençlerimize, kadın kollarımıza (ki onlar da kendi aralarında ayrı bir iftar yemeği düzenlediler) ve bizi yalnız bırakmayan konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Herkesi Ramazan Bayramının ikinci günü köyümüzde yapılacak olan derneğimizin 50. kuruluş yıldönümü şenliğine davet ediyorum. Unutmayın bu şenlik bayram havasında geçecek, Grup Kaşık's ve sanatcı Özcan Çakın ile herkes gönlünce eğlenecek..." Dedi.
İzmir'in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler, derneklerinde verdikleri iftar yemeğinde ünlü spor adamı Giray Bulak' ı misafir etti.

İzmir'in sivil toplum kuruluşları arasında sosyal gücü ve hizmetleriyle öne çıkan Konya Hasanşeyhliler, derneklerinde verdikleri iftar yemeğinde ünlü spor adamı Giray Bulak' ı misafir etti.

Trabzon'lu ünlü teknik direktör Giray Bulak, Konyalılar Vakfı Yönetim Kurulu üyesi Avni Alançay, Ege Bölgesi Konyalılar Derneği Başkanı Seyit Ali Selek ve Kanal 35 TV'den yapımcı Murat Gökhan, Hasanşeyhlilerce verilen iftar yemeğinin onur konuklarıydı.

İzmir' de oturan Hasanşeyhliler ile dernek yöneticileri ve Konya köy ve kasabalarına ait sivil toplum kuruluşlarının katıldığı iftar yemeği manevi bir ortam ve hoş bir sohbet içinde geçti. Yoğun ilgi gören ramazan etkinliğinde Konyalı vatandaşlarımız ve diğer davetli konuklar beraberce oruçlarını açarak, birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.

Haber editörümüze bir mesaj veren Giray Bulak: "Hasanşeyh köyünü bir keresinde kendisiyle birlikte ziyaret ettiğim, köyünü ve köylüsünü çok seven işadamı arkadaşım Osman Deniz sayesinde tanıdım. Konya'nın tipik, şirin bir Anadolu köyü. Sıcakkanlı, misafirperver, güleç yüzlü insanları ve temiz bir havası var. Gördüğüm kadarıyla çoğunluğu İzmir'de oturmalarına rağmen köyleriyle irtibatlarını hiç koparmıyorlar. Köyün imarı ve kalkınması konusunda adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Bu beni çok mutlu etti, Anadolu insanına da bu yakışır." Dedi.

Konya Hasanşeyhliler Derneği genel başkanı Ali DEVEBACAK: "Artık İzmir'de bilinir – bulunur bir dernek olduk. Burada yaşayan Konyalıların, köyümüzün ve köylülerimizin sesi ve soluğu olma çabasındayız. Yaptığımız bu ve benzeri etkinliklerdeki samimiyet ve yoğun ilgi bunu ispatlıyor. Verdiğimiz iftar yemeğinde yardımlarını ve hizmetlerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlarımıza, gençlerimize, kadın kollarımıza (ki onlar da kendi aralarında ayrı bir iftar yemeği düzenlediler) ve bizi yalnız bırakmayan konuklarımıza çok teşekkür ediyorum.

Herkesi Ramazan Bayramının ikinci günü köyümüzde yapılacak olan derneğimizin 50. kuruluş yıldönümü şenliğine davet ediyorum. Unutmayın bu şenlik bayram havasında geçecek, Grup Kaşık's ve sanatcı Özcan Çakın ile herkes gönlünce eğlenecek..." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.