HASTALAR DOKTOR YETERSİZLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2018 - 02:15, Güncelleme: 17.10.2018 - 02:15
 

HASTALAR DOKTOR YETERSİZLİĞİNE TEPKİ GÖSTERDİ

Seydişehir Devlet Hastanesinde Psikiyatri bölümüne gelen hastalar doktor yetersizliğine tepki gösterdi.

Hastanede sadece Çarşamba günleri Psikiyatri Doktorunun bulunması yoğunluğa neden olurken yüzlerce hasta mağdur olduklarını dile getirdi. Hastalar;’’ Koskoca İlçede haftada bir gün Psikiyatri Doktoru mu olur. Yetişmiyor, doktor ne yapsın, hasta ne yapsın bu mağduriyetin biran önce giderilmesini istiyoruz’ ’diyerek tepki gösterdiler. Haftada bir gün tek doktorun hizmet verdiği Psikiyatri bölümünde barkot siteminde de aksaklıkların yaşandığı hastalar tarafından dile getirildi.
Seydişehir Devlet Hastanesinde Psikiyatri bölümüne gelen hastalar doktor yetersizliğine tepki gösterdi.

Hastanede sadece Çarşamba günleri Psikiyatri Doktorunun bulunması yoğunluğa neden olurken yüzlerce hasta mağdur olduklarını dile getirdi.

Hastalar;’’ Koskoca İlçede haftada bir gün Psikiyatri Doktoru mu olur. Yetişmiyor, doktor ne yapsın, hasta ne yapsın bu mağduriyetin biran önce giderilmesini istiyoruz’ ’diyerek tepki gösterdiler.

Haftada bir gün tek doktorun hizmet verdiği Psikiyatri bölümünde barkot siteminde de aksaklıkların yaşandığı hastalar tarafından dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.