HASTANE YARARINA KONSER VERİLDİ

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 26.06.2022 - 12:57, Güncelleme: 27.06.2022 - 10:17
 

HASTANE YARARINA KONSER VERİLDİ

Seydişehir Devlet Hastanesi yararına Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneğinin düzenlemiş olduğu Seydişehir Musiki Derneğinin icra ettiği Türk Halk Müziği konseri Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşti.

Konsere Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi, Başhekim Havva Turaç Cingöz, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Seydişehir Musiki Derneği diğer konserlerinde olduğu gibi söylenen solo ve koro müzikleriyle yine dinleyicileri mest etti. Konserin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Emine Arslan, beraberlik içerisinde çalışıldığı zaman hastanenin daha da güzel yerlere geleceğini belirterek birlik beraberliğin önemine değindi. Başhekim Havva Turaç Cingöz, hastanenin son durumu hakkında bilgi verdikten sonra son atanan doktorlarla beraber uzman doktor açığının büyük oranda giderildiğini söyleyerek son aylarda derneğin gerek siyasilerin gerekte vatandaşların hastane konusunda duyarlı ve özverili çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti. Bilet ile giriş yapılan konserde Seydişehir Devlet Hastanesine yardım amaçlı açık artırma yapıldı. Açık artırmada bitiş yardımını yapana Atatürk posteri hediye edildi.    
Seydişehir Devlet Hastanesi yararına Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme Derneğinin düzenlemiş olduğu Seydişehir Musiki Derneğinin icra ettiği Türk Halk Müziği konseri Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleşti.

Konsere Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü İsa Çiftçi, Başhekim Havva Turaç Cingöz, siyasi parti başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Seydişehir Musiki Derneği diğer konserlerinde olduğu gibi söylenen solo ve koro müzikleriyle yine dinleyicileri mest etti.

Konserin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Emine Arslan, beraberlik içerisinde çalışıldığı zaman hastanenin daha da güzel yerlere geleceğini belirterek birlik beraberliğin önemine değindi.

Başhekim Havva Turaç Cingöz, hastanenin son durumu hakkında bilgi verdikten sonra son atanan doktorlarla beraber uzman doktor açığının büyük oranda giderildiğini söyleyerek son aylarda derneğin gerek siyasilerin gerekte vatandaşların hastane konusunda duyarlı ve özverili çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Bilet ile giriş yapılan konserde Seydişehir Devlet Hastanesine yardım amaçlı açık artırma yapıldı.

Açık artırmada bitiş yardımını yapana Atatürk posteri hediye edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.