Hastanemizin Doktor Açığı Gideriliyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 08:43, Güncelleme: 30.12.2020 - 08:43
 

Hastanemizin Doktor Açığı Gideriliyor

Sağlık Bakanlığının son dönemde yaptığı atamalar ile Seydişehir Devlet Hastanesinin doktor açığı  gideriliyor.

Bakanlığın 96. dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü doktor atamasında Seydişehir Devlet Hastanesine üç doktor atandı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Hüseyin Gökhan KARADAVUT, Pratisyen Hekimler Tuba UĞUZ   ve Huriye AYDIN  ilçemiz devlet hastanesinde görevlendirildi. Doktor atamaları ile ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Ekim  Ayında yapılan 95.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü atamalarında 5 doktor, Aralık ayındaki  96.dönemde 3 doktor ataması gerçekleşmiştir. Son aylarda yapılan 8 doktor ataması ile hem hastanemizin sağlık yükü hafifletmiş hem de ilçe ve bölgemiz vatandaşlarına daha fazla hizmet alanı açılmıştır.  İlçemize yeni atanan doktorlarımıza ve ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu atamalarda emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere Konya Milletvekillerimize, AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı, hemşerimiz Harun Tüfekçi'ye teşekkür ediyorum” dedi.
Sağlık Bakanlığının son dönemde yaptığı atamalar ile Seydişehir Devlet Hastanesinin doktor açığı  gideriliyor.

Bakanlığın 96. dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü doktor atamasında Seydişehir Devlet Hastanesine üç doktor atandı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı  Hüseyin Gökhan KARADAVUT, Pratisyen Hekimler Tuba UĞUZ   ve Huriye AYDIN  ilçemiz devlet hastanesinde görevlendirildi.

Doktor atamaları ile ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, “Ekim  Ayında yapılan 95.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü atamalarında 5 doktor, Aralık ayındaki  96.dönemde 3 doktor ataması gerçekleşmiştir. Son aylarda yapılan 8 doktor ataması ile hem hastanemizin sağlık yükü hafifletmiş hem de ilçe ve bölgemiz vatandaşlarına daha fazla hizmet alanı açılmıştır. 

İlçemize yeni atanan doktorlarımıza ve ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Bu atamalarda emeği geçen başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca olmak üzere Konya Milletvekillerimize, AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı, hemşerimiz Harun Tüfekçi'ye teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.